My delicious Sundae


Nu sta locului o secunda. De aici si calitatea proasta a pozelor. Calitatea motanelului e insa impecabila. Multumesc, Candice, stii ca te iubesc!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

8 comentarii

  1. Prima poza e super faina. Pare un pic şucărit, parca ti-ar spune: „Hai pleaca de-aici ca m-am suparat. Nici nu ma mai joc, sa stii”.

  2. Da, asa pare. Da’ sa stii ca el nu e suparat niciodata. E un motanel fantastic de jucaus. Chiar prea, daca stau sa ma uit la cum arata perdelele mele cele rosii. Si canapeaua. Si rafturile goale pe care acum citeva zile erau niste vaze.

  3. Vaaai ce fata are asta micul… iar aia mare zici ca e un soi de guru asa… genial. le imprumuti la persoane deprimate? cred ca-ti fac viata mai frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *