Amor si spalaturi de vase

Acum doua minute, in timp ce spalam tava de sufleu, am avut o revelatie. Anul asta am avut relatii mai scurte de o luna. Am avut si unele mai lungi, dar majoritatea nu au depasit o luna. Pe de alta parte, folosesc aceeasi sticla de detergent de vase de mai bine de un an. In unele dintre relatiile pe care le-am avut anul asta, n-am apucat sa spal nici macar o farfurie in cuplu. Relatii pentru care un spalat de vase a fost pentru mine un gest prea intim. Iar cu detergentul asta am spalat munti de farfurii si tavi de sufleu, ca in reclama cu Vilalobos. Asta e o veste buna pentru producatorul detergentului meu de vase. Si o veste tare trista pentru viata mea amoroasa.
Cum vine asta?
Gata, stiu ce-mi doresc de Craciun. De Craciunul care vine in seara asta sau de la cel care vine la locul lui, pe 24 spre 25 decembrie. Draga Mosule, anul asta chiar am fost cuminte. Si-am spalat multe vase… In consecinta, mi-as dori sa-mi pitesti sub brad un barbat bun pe care sa vreau sa-l tin linga mine cel putin pina mi se termina sticla de detergent de vase. Te rog sa ai in vedere ca, in mai bine de un an, nici c-am ajuns la jumatate.
Se-aude acolo departe?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

14 comentarii

 1. Aide mah ca nu te cred. Ce detergentu ma-sii e ala sa tina un an? Ori nu prea stii tu sa speli vase…
  Cat despre barbati… Eu nu stiu de ce insisti sa vrei unul. Nu ti-e bine asa? De ce sa repari ceva de functioneaza?

 2. vorba oanei, cat avea sticla aia de detergent de vase ? 😀
  lasa ca gasesti tu un baiat bun si fan depeche mode pe deasupra… 😉

 3. Oana, Cristi… Sticla de detergent nu are mai mult de 1,5 l, nu e bidon d-ala industrial… Si jur ca stiu sa spal vase, chiar imi place activitatea asta casnica (pe care o practic exclusiv cu manusi).
  Cristi, nu tre sa fie fan depeche. desi ar fi un bonus frumos. ar fi de-ajuns sa fie fan viata. si sa fie bun. si sincer. si cuminte. si haios. si sa vrea trei copii. nu doi.
  Luna de miere la Paris e programata pentru 2009. d-aia insist la mosu sa faca livrarea de craciun, sa avem timp si de nunta pina-n vara.

 4. ah…tot pe ăla care vrea trei copii îl caut şi eu. cred că modelele astea nu prea se mai fabrică sau nu ştim noi unde să ne uităm.

 5. vorbesti de funie in casa spanzuratului… de fapt… stai. Nu, spanzuratul a venit in vizita in casa ta, unde tu ai funia. Spanzuratul fiind eu.

  Ai prins ideea… Ei, la mine dureaza de mai bine de 6 ani. Cu o insula de 9 luni undeva dupa 4. Ani.

 6. Hm… nu cred că mă mai mulțumesc cu potriveli d-astea… Mai bine mai aștept un Crăciun, poate își ia Moșu aparat auditiv între timp…

 7. Ei. Nu trebuie sa te sperie. E pe undeva si vina mea, probabil. Aleg prost. Sau…

  Naiba stie.

  Ideea e ca … ce-o fi o fi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *