Back home

Okay, gata, sint inapoi pe canapea, in halatul alb, cu cafeaua decaf si flancata de pisici. Am deschis larg toate geamurile, sa intre culorile de-afara, am pus muzica inceata si-am dat drumul la idei.
Intre timp am aflat ca sint indaratnica, exact ca o printesa razgiiata care pretinde, bate din picior cind e lasata sa astepte, isi incruciseaza miinile peste corset si-si ridica nasul in vint cind e contrazisa si inteapa cu rautati si uneori cu sentinte de viata si de moarte cind nu primeste ce tocmai a pretins. Cred ca e obositor sa traiesti in regatul unei astfel de printese. Acum ca stiu, o sa incerc sa-mi revizuiesc harfele. Ok, e misto sa fii in centrul atentiei, dar pina la urma o printesa e prin definitie in centrul atentiei, nu? Nu trebuie sa faca teatru pentru a primi flori din public.
Am avut doua zile… opuse. Mi-au facut tare bine amindoua. Cel mai bine insa imi face ziua de azi, ca e acum, ca o pot face cum vreau, si-o s-o fac excelenta.
Ceea ce va doresc si voua!

Si drept dovada ca ma misc, iata si citeva poze de prin lumea in care m-am invirtit zilele astea. Ce s-o mai fi intimplat cit am lipsit?2 Comments

  1. Onitzza

    Hey! Pozele sunt de la Rasnov, nu-i asa? Am fost si noi acolo (eu si iubotul meu), in 2008. Mi-a placut mult, mult de tot!

  2. Ionouka

    Dap, Risnov, am fost acolo de 10 ori cred in ultimii ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *