Back home

Okay, gata, sint inapoi pe canapea, in halatul alb, cu cafeaua decaf si flancata de pisici. Am deschis larg toate geamurile, sa intre culorile de-afara, am pus muzica inceata si-am dat drumul la idei.
Intre timp am aflat ca sint indaratnica, exact ca o printesa razgiiata care pretinde, bate din picior cind e lasata sa astepte, isi incruciseaza miinile peste corset si-si ridica nasul in vint cind e contrazisa si inteapa cu rautati si uneori cu sentinte de viata si de moarte cind nu primeste ce tocmai a pretins. Cred ca e obositor sa traiesti in regatul unei astfel de printese. Acum ca stiu, o sa incerc sa-mi revizuiesc harfele. Ok, e misto sa fii in centrul atentiei, dar pina la urma o printesa e prin definitie in centrul atentiei, nu? Nu trebuie sa faca teatru pentru a primi flori din public.
Am avut doua zile… opuse. Mi-au facut tare bine amindoua. Cel mai bine insa imi face ziua de azi, ca e acum, ca o pot face cum vreau, si-o s-o fac excelenta.
Ceea ce va doresc si voua!

Si drept dovada ca ma misc, iata si citeva poze de prin lumea in care m-am invirtit zilele astea. Ce s-o mai fi intimplat cit am lipsit?Pin It

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *