Prin centru, in ziua a treia de soare

Inca mai sint afise cu tudor gheorghe la universitate. Placinta cu brinza dulce si stafide de la metrou de la Victoriei e la fel de buna ca in septembrie anul trecut, cind am mincat-o pe ultima. Magazinul cu rochii speciale a mai marit scorurile cu vreo 10%, dar tot merita (n-am putut rezista in fata unei fuste tiganesti si a unei rochii de tarancuta nordica, sau asa ceva). Metroul e liber si ieftin. Piata Amzei miroase a marar si ceapa verde. Calea Victoriei e groaznic de galagioasa. Oamenii se imbraca misto, am vazut o gramada de femei misto coafate, cu esarfe misto la git, cu ochelari mari mov si rotunzi, muzica misto scurgindu-se printre castile de ipod si urechile in care stau infipte. Mi-a placut ce-am vazut azi in centru.
Am mai vazut ca prietenii vechi au un efect miraculos asupra mea, iar prietenii noi sint toti curiosi ce e cu manusile fara degete.
Am umblat azi prin centru mai bine de cinci ore. Si-as mai fi umblat o vreme daca nu m-ar fi durut talpile de-atitea strazi si scari.
Tot nu stiu ce va fi. Stiu ca e foarte bun ce am acum. Mai vreau o vreme.

2 Comments

 1. Anonymous

  deci si Bucurestiul este frumos… cateodata 🙂

 2. Anonymous

  Soare, flori de cires, si boguri de companie.

  Ioana,

  Te invit sa vorbim despre blocuri de companie si poate chiar despre cariera (daca vei avea chef)

  Marian
  marian.manolache@skillteam.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *