Honeymoon la Paris

In sfirsit o sa stau intr-o casa d-asta. Construita la 1750, cu geam catre Sena si curte interioara. Cu bistro la parter si miros de croissainte calde impregnat in draperii. Cu semineu in fata fotoliilor. Cu picturi strimbe pe lemn aruncate pe pereti. Cu veioze crem de jur imprejurul patului. In cartierul latin, colt cu Notre Damme, unde se amesteca oamenii si sunete si cocktailuri. In august, cind toti parizienii sint plecati pe coasta de azur, si noaptea e asa cald ca poti sa te intinzi pe asfalt sa auzi cum trece metroul pe sub tine.
Am si citeva poze, sa vizualizati mai bine unde ma gasiti vara asta. 🙂Cine-i cea mai nerabdatoare printzesa din lume?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

11 comentarii

 1. Am vrut sa spun ca Parisul e cel mai frumos oras din lume, dar sigur exista si orase cu o arhitectura mai impresionanta…sau ca e cel mai romantic, dar povesti de dragoste s-au scris in atatea si atatea altele…
  Nu…cel mai corect ar fi sa spun ca Parisul ramane Paris. Si, pana n-am ajuns si eu, adormita, infrigurata, intr-o dimineata ploioasa de toamna spre iarna, nu i-am inteles magia.
  Adevarul e ca nici nu te vedeam in alta parte! Te imbratisez si te astept.

 2. Hristos a Inviat!
  foarte buna ideea de a merge la Paris in luna de miere…
  dar sa stai o luna… nu cateva zile sau o saptamana…

  sa stai si sa bei cafeaua in fiecare local din cartierul de pe deal…stitzi voi care…

  frumos la Paris… si eu m-as muta chiar maine…

 3. Victor, ne costa 66 de euro/noapte. Adriana, multumesc tare mult, si eu tie fix la fel!
  Anda draga, da, parisul are un aer special si foarte potrivit pt honeymoon. Am revenit, hai sa facem chestii!
  Kirov, da, si eu m-as muta acolo. Imi trebuie insa un dram de nebunie pe care nush daca il am inca… poate dupa luna de miere.. 🙂
  Domnule Crash, printesa se iclina a multumire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *