Marti, ceasuri bune

Azi am discutat reviste si bloguri in gradina, cu un ciine crem sforaind la picioare si-un cires inflorit deasupra capului. Mi-am turnat apa rece din carafa si mi-am imaginat cum ar fi sa discut si sa scriu in fiecare zi in locul acela, sau in altul care miroase si arata exact asa.
Rareori imi dau seama ca un moment e special exact cind se intimpla. Aseara am avut unul, in pat, chiar inainte sa adorm. Si azi in gradina, inca unul. Nu le caut insemnatatea, mesajul, nu pretind ca ma indruma intr-o directie sau alta. Dar ma bucur de ele in timp ce se intimpla si asta e ceva ce incerc sa-nvat sa fac de cind ma stiu. Orice-ar fi miine, azi e o zi buna.
Mi-e dor de Paris.

2 Comments

  1. Anna (Zuzu)

    Si eu ieri(marti) am avut o sedinta cu revistele 🙂
    Marie Claire si GQ, cafelutsa buna luata de gata, cu aroma de ciocolata si in urechi lectii de franceza, ca sa ne mai amintim limba aceea dulce si romantica 😀 ca tot vreau sa dau DALF-ul si nu am rabdare sa ma apuc de citit

  2. Ionouka

    Aaah frumoasa limba… si ce frumos merge ea cu aroma de chocolat si cu gindurile bune de primavara… 🙂 Keep up the good stuff!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *