Jucarie noua

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

16 comentarii

 1. Dragutz baiatu’ asta al tau cu visul…Si pe tine nu te vad altfel decat bruneta…cat despre inelul cu piatra rotunda, e bestial! Iata un trio formidabil!
  Abia astept acea zi de final de iulie! Am un feeling ca va fi o nunta cu de toate (inclusiv baieti dragutzi, inalti si rabdatori…a, da, si singuri :P)!!!
  Am senzatia ca am dat iama in semnele de puctuatie…

 2. Multumim, multumesc, inelul iti multumeste si el! Sigur ca da, nunta va fi cu de toate, mai ales cu baieti dintr-aia din care sa ai tu de unde alege! Ca si eu am un feeling… 😉

 3. Exceptional aparat! Sa-l folositi sanatosi. Cat despre inel, baiat, nunta, cred ca ti-am mai facut urarea: Case de pietre!

 4. Tu cu cizme si rochie de panza, bratari de piele si coafura vraiste, el cu ochelari si tricou corespunzator. You aren’t quite alike, are you!?!

 5. Interesant ca spui asta, un amic constata acum 5 minute ca lui i se pare ca semanam ca fratii… 🙂 Eu ce sa mai cred?

 6. Iti spun eu, semanati foarte tare. E simplu, pune portretele voarte unul langa altul si doar priveste-le.

 7. Mie nu mi se pare ca semanam, da’ nici ca sintem chiar aaasaaa de diferiti… Sigur ca un ochi obiectiv vede mai multe ca mine. Eu ma bucur numa’ ca sintem cu totii frumosi, si eu si el si inelul de la el, si ca ne facem poze frumoase cu camera cea noua si frumoasa si cu obiectivele ei frumoase etc etc

 8. Aide bre Crash ca nu seamana ajtia doi, poate in cuget si-n simtiri da, ca de-aia se-nsoara, da’ asa la moace, n-as zice ca-s frati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *