Dance me to the end of… breath

Mai intii se procedeaza la impresionarea partenerului prin prezentarea muschilor abdominali (ea), respectiv ai membrelor (el).
Dupa aprobarea reciproca a conditiei fizice, se fac citeva exercitii de stretching si contorsionism, pentru a evita intinderile musculare si alte accidente nedorite.
Apoi obligatoriu ea ii face lui freza, in timp ce el ii maseaza muschii coapselor. Tot pentru o buna executie a coregrafiei.
Pentru ca l-a calcat pe virful papucului, ea e pedepsita sa-l care in spate doua ture de pajiste.
El o scuteste de pedeapsa, cu conditia ca ea sa accepte in schimb sa se prefaca in gantera pentru citeva exercitii de forta pentru brate.
Urmeaza figura finala, cu salt in fata. Emotii majore, echilibru minor.
Aterizare relaxata in pozitie. Ochelarii sint la locul lor, plaminii si muntii la fel.
Poza de final, cu reverenta.Dansatorii ies din ring, cu muzica-n gind si iarba proaspata incurcata pe glezne. Cosasii si ponelul aplauda frenetic.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

7 comentarii

  1. Multumim, sintem flatati! Mai stai un pic, sa ne tragem sufletul si sa ne treaca febra musculara si piscaturile de furnici uriase!

  2. Multumim, Oana, nu doar frumosi, ci si foarte talentati. Si buni dansatori. Si sportivi, asa… 🙂
    Iulian, ne-am jucat pe-acolo si abia apoi, uitindu-ne pe poze, ne-am dat seama ce infaptuisem. Cu un pic de imaginatie, chiar avem un dans inchegat, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *