Nuduri (feline)Hai ca uite, deja a inceput sa le creasca pufuletul pe spate… Miine-poimiine sint la loc pufoase si normale. Dar pina atunci… 😀

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

15 comentarii

 1. Cat sunt de dragute:X
  Dupa ce-am vazut prima serie de poze, le-am propus alor mei sa-l tundem si noi pe-al nost' motan, dar nici nu vor sa auda:))
  Oricum, cea tarcata, de departe, nici nu pare tunsa:)

 2. Oana, esti tu dragutza… 🙂 Recomand tunderea animalelor de casa, nu doar pentru efectele benefice asupra lor, ci si pentru efectul miraculos pe care-l au asupra starii de spirit a stapinilor.
  Ingrid, neah, nu prea cred. Sint doar… ele insele, looking stupid without all the fur.

 3. Tarcata are o fata de indolenta, impertinenta, iar ciocolata pare asa… putin jenata de toata situatia. Sunt tare curios cum or sa arate peste o saptamana, cand incepe sa li se vada puful… Sa mai pui poze!

 4. Criminalo! Iti bati joc de animalele alea, cat sange rece ai, sa te mai si lauzi cu ce-ai facut. Meriti puscarie pentru cruzime fata de animale lipsite de aparare.

 5. Onorata instanta, declar pe propria raspundere ca am facut-o cu cele mai bune intentii. E posibil sa repet fapta, daca voi fi nevoita, dar jur ca n-am intentii criminale. Pliz don't put me away, pliiiiiz, your honour…

 6. :)) acum sunt mai sexoase

  de cand am vazut la tine tot repet ca trebe tuns, dar Pustiu meu refuza

  asa ca-l perii in fiece zi, negresit.

  si e flocooos mama-mama!

  socrate e o soparla fericita, oricum :))

 7. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!! :-)))))))))))))))))))))))
  EL mai arata cum mai arata, dar EA e socanta! si ce fete frustrate au…hahaaaaa!!!

 8. vaaai ce am mai ras! mi le-am imaginat pe ale mele zuze, la fel! recunosc, am cautat in tot blogul tau poze cu matze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *