Si ce daca…

Mda, nu mai mergem la balcic, pentru ca bulgarii nu pricep engleza si confunda „2 rooms” cu „1 room”. Nu-i nimic, bagajele-s facute, nu ma incurca pe mine atita lucru. Prea am chef de miros de sare. Mi-am cusut rochia de plaja (mi-au trebuit opt minute pe ceas sa bag ata in ac, o fi semn ca imbatrinesc?) si mi-am cumparat piersici, ca am observat eu ca astea merg cel mai bine pe plaja pe la ora 12 la prinz, cind mori de cald si-ai minca ceva proaspat, dar ti-e lene sa te misti pina la primul frigider cu inghetata. Deci la noapte ne facem vint spre mare-soare.

Hm, chiar in momentul asta zice urania ca in noaptea de 4 septembrie se schimba ceva esential in viata mea. Interesant, ca in seara aia e concertul cohen, iar in noaptea aia o duc pe matusa din america la otopeni, ca zboara inapoi acasa. I-auzi, ca cica in noaptea e 4 spre 5 fac un salt uluitor, redevin in control, inteleapta si igienica, tenace si rezistenta, ca lumea care pina acum ma vorbea pe la spate c-am innebunit o sa inceapa sa-si ceara scuze si sa-mi caute compania. „Recuperare spectaculoasa”. Fooooarte interesant. A, si-a mai zis ceva de multi bani in buzunar. 😀

Sa aveti weekend linistit. Si daca vi se face pofta de piersici, stiti unde ma gasiti!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4167

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *