M-am grabit

Stiti desenele alea animate in care pisica pescuieste pestisorul din bol? Ei bine, se pare ca ele chiar sint inspirate din realitate.

Numai ca spre deosebire de episoadele alea la care ne ridem cu totii, Pestele meu n-a stiut sa-i propuna pisicii nici un tirg interesant. Si nici canar galben salvator n-avem in casa. Asa ca a murit pe parchet.

🙁

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

11 comentarii

 1. @anonim:
  buna seara,imi pare rau.O sa-ti cumperi altul (cred).Din fiecare lucru ce ni se intampla bun sau rau invatam.Probabil trebuia un acvariu din acela mic de plastic acoperit…zic si eu.
  PS. Nu fi suparata pe Ciocolata

 2. Peste?! nuuu!…Imi pare rau. Dar stii, cateva persoane te-au intrebat cum de ai pus acvariul pe parchet si cum se comporta pisicile cu el … nu ca sa te invinovatesc, dar un pic era previzibil. De-acum, cheer up! Stii ce sa faci data viitoare. Take care!

 3. saracu' Minel… a murit nebotezat. 🙁
  macar daca-l botezai din start Paraschiv aveai si tu o satisfactie post-factum.

 4. Pai nu te intrebai eu cum se impaca pisicile cu pestisorul din acvariul de pe parchet?!? Offfff…dar nu vreau sa-ti zic "ti-am zis eu!".

 5. Vaaaaaaaaaaaaai!!!

  pot sa tin eu cu pisica? pot? pot?
  imi pare rau de pestisorul regal, dar e atat de funny sa-mi imaginez satisfactia pisicii in momentele alea
  hihihihi

  te pup

  urmatorul peste cred ca va avea un acvariu…inchis cumva 😛

 6. Sora'mea cand era mica l-a fiert pe Mitica cu lampa… 🙁
  Apoi doi scalari ne-au murit, cred, de plictiseala.
  Doar pisicile au 9 vieti 🙂
  Te pup, sa fie intr-un ceas bun noul inceput la job!

 7. nu trebuie sa te superi pe pisica pentru ca e mult mai dragalasa si apropiata de sufletul omului decat un pestisor …asa a fost sa fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *