In recreatia mica

Incredibil, am 5 minute libere. Avind de ales intre a minca de prinz si a scrie aici citeva rinduri, iata ce-am ales… ­čÖé

Vestea buna e ca daca n-ar fi trafic, as face de la munca pina acasa 12 minute. Vestea proasta e ca asta se intimpla doar cind plec de la birou la 11 noaptea. Respectiv mai des decit mi-am propus.

Acum vin si va intreb, pentru ca mi-e foame si imi permit sa visez frumos, daca sa maninc de-adevaratelea nu prea am cum si unde: care-i locul ala minunat unde pot minca ceva romanesc, un sos, un peste bun?

Nu-s foarte coerenta, e de la lipsa de somn si de la oboseala adunata. Bine ca in we fugim la munte (sper), la colacii aia buni si castelul de care va povesteam acum vreo 2 saptamini. Mi-e dor de zilele alea in care stateam in parc de la 12 la 4 dupa-amiaza. Totusi, nici cum e acum nu e rau deloc. Doar ca nu reusesc sa scap de senzatiile de somn si foame. ­čÖé

Aveti grija de voi, sa nu va gripati cumva, da? Si loviti-ma cu idei de ciolhanuri. Care mai de care mai grase, mai unsuroase, mai fragede, mai romanesti. Nu vreau pizze, paste si complicatiuni fusion. Alea-s chiar plictisitoare! ­čÖé Hai c-am terminat repede, am vreme sa rod un mar!

Pin It

11 Comments

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *