Dragilor, stiti vreo doamna ori vreun domn amabil care ma poate ajuta cu ceva sfat de resurse umane?

Multam.

Totu’i bine, nici o panica, vreau doar sa cer o parere avizata.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

8 comentarii

  1. Resursele umane sunt limitate la populatia globului.Nu-i cunosc chiar pe toti,dar ma cunosc pe mine indeajuns.Am un stoc de sfaturi acumulat/e din experienta,sus in mansarda,la temperatura camerei.Aduc zambetul pe buze, de peste intinderi de apa,cu o nemarginita daruire,cu vant din pupa,ferindu-ma de piratii chititi a-mi smulge un strop de fericire.

  2. Sunt lumesc. Nu am ascunse ganduri,dar nici nu voi a le pune pe gherghief. Nu dantuiesc niciodata in straie ponosite pentru ca domnita care-mi va oferi prilejul,odata ajunsa pe perna ei,sa nu ma incondeieze ca necioplit.Ma ostoieste gandul ca straiele ponosite le-am dat sarmanilor,care ma pomenesc in scrierile lor de pe ziduri.
    Sarmanul de mine ! A ma plange cui ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *