Tineti pumnii azi. Mediu de strins.

Am avut o noapte cam scurta. Am citit pina pe la 3 (stieg larsson asta cind te baga in priza, greu te mai scoti), m-am trezit pe la 7 si ceva, am facut curat prin casa si mi-am spalat cinci perechi de incaltari. Acum mi-am facut o cafea fara cofeina, cu mult lapte de soia si multa scortisoara si ma gindesc la ziua de azi. Habar n-am ce-o sa fie. Am emotii. Nu d-alea normale, din care am de fiecare data cind vine revista de la tipar. Acolo am control, acolo stiu ce trebuie sa fac sa iasa bine.
Aici insa, ma supun. Ascult indicatiile altora. Execut si imi tin degetele incrucisate la spate.
Cam asta o sa fac azi. O sa ma las introdusa in niste roluri pe care trebuie sa le joc cum imi cinta altii. Si mi-e teama ca nu-s o actrita foarte buna. Dar deh, norocoasa cum ma stiti, cine stie, poate chiar o sa iasa bine.

Asa ca insist sa trimiteti catre mine ceva unde pozitive. Sa va ginditi cu drag ca-mi tremura sufletelul si degetelele de emotie, ca fac pentru prima oara ceva misto, dar complet necunoscut mie. In schimb va promit ceva poze de la fata locului, diseara.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

13 comentarii

  1. Hai cu vestea buna! Hai ca azi e ziua vestilor bune! Si pentru mine a fost si sunt sigura ca si pentru tine este (sau o sa fie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *