Gata. In sfirsit acasa, intr-un haos pe care-l cunosc si despre care am impresia ca il pot controla cit de cit. Am avut cea mai haotica si cea mai obositoare vacanta de pina acum. Desi am dormit in medie 9 ore pe noapte. Nu va duceti la Roma decit daca aveti nervi elastici. Si cel putini doi ghizi. Si pastile tari.

Revin cu detalii si poze cind mi s-o opri capul din invirtit. E prima oara cind mi-a venit sa topai de bucurie ca am aterizat in ploaie si frig pe Baneasa. Abia astept sa vad jegul de la Obor si calc in rahat de ciine in fata scarii mele de pe Cimpia Libertatii. Roma e la fel de jegoasa ca Bucurestiul, numai ca acolo sint toti neghiobii, hotii, taranii si pocnitorile de romani si romance fugiti din Romania.

Aleluia!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

7 comentarii

  1. Nu pot sa cred. Oare chiar sunt mai multi acolo decat aici? 😀 E adevarat ca in Bucuresti e mai frumos cand ploua. 🙂 Bine ai venit!

  2. Pacat de ei daca e asa cum zici, sa stea acolo, sa nu-i alunge criza inapoi.

    Am ras cu lacrimi de cum ai descris :)))

  3. Welcome! Eu am fost acum 7 ani la Roma si mi-a ramas in suflet (la fel ca raga), o iubesc si sper sa ma reintorc! Si atunci era plin de romanii de care zici, dar e mai rau acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *