Vîă puop, sărbător fericiti sî aveţ!

Bre oameni, am parcat în Molduova. Tăt îi bini aicia, cozonacuî-i cald şî moali, sarmalili-s gata fierti-n viîn, nuoi ne sîmţîm împreunî-n mari dragosti şî toatî familia ni ia în braţi şî ni tot pupî că tari drag li-i di noi aşa frumoş cum sîntiem.

Acuma mă douc sî-mi dau unghiili cu roşu ca sî miargî bini cu ouîli vopsiti. Vă puop pi toţ pi frunti şi vă rog sî fiţ moderaţ cu maioneza şi cu vinu, ca sî scăpăm cu viaţî şî anu ăsta.

Luaţî-vă în braţi mult şî dies, cu tăt fielu di oamini şi bucuraţî-vî cî ari cini sî si bucuri di fericirilie voastri.

(uf ce ma oboseste scrisul in limbi straine, ma duc sa ma intremez cu niste pasca de smintina)

>:D<

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

16 comentarii

 1. Buna,Ionuca…Claudia sint…!Stii ca ti-am zis , sint din Bacau,da,la noi nu-i asa lata limba…hi,hi,hi…Esti f.nostima!Daca esti in Neamt,sa nu pierzi ocazia de a vizita si citeva manastiri…ar fi pacat.Sa ai parte de un Paste fericit cu multa pace in suflet!

 2. Claudia, de 30 de ani de cind ma invirt prin zona asta, am vazut toate manastirile de cel putin 10 ori. Sint usor satula… 🙂
  Sarbatori frumoase sa ai!
  Fimolici, multumesc, sa fie si la tine!

 3. Hristos a inviat! Sarbatori in liniste tie si alor tai! Ptiuuu, ce te invidiez ca esti la Piatra, nimic nu se compara cu sarbatorile acolo 🙁 Uite acuma bag la cuptor o pasca cu branza, stau si ma gandesc daca sa incerc si una cu smantana!

 4. >:D< si voua!
  eu in ce limba straina sa va urez sa pasteti fericiti? in egleza ar veni "happy grazing", nu? 🙂 poate mai bine in ungureste (ca tot pica pastele tuturor deodata anul asta? kellemes unnepeket kivanunk!
  cum o fi… numai cu soare sa fie!

 5. F tare bunica Veronica,(dar nu numai ea) sa fie sanatoasa:D,
  iar in dulcele grai moldovenesc tare mi-ar place sa te aud vorbind.Sa va tihneasca!Paste Fericit!
  Cu drag Orestia&family

 6. Printesa draga, cu tot cu problemele cu RMN si cu filmele triste, eu sper ca te simti bine acasa in Moldova.
  Iti doresc tie, lui James Bond si tuturor celor dragi voua un Paste fericit si plin de caldura si multumire sufleteasca! Big hugs and kisses! Sa va simtiti ghini 😀

 7. Sărbători fericite, Prinţesă! Ascute bagheta aia, lustruieşte-o, încarc-o la bateriile de acolo, de la ai tăi şi vino s-o exerciţi un pic pe aci, pe la Capitală, că se impune. Mai întâi pe sinusurile tale, după care treci şi peste mine un pic. Am nevoie.
  Toate bune şi alor tăi!

  P.S. – Tare limba în care ai scris. Ultima lectură de gen a fost Letopiseţul… lui Ureche…

 8. Va multumesc tuturor, am avut sarbatori tare line, sper ca si voi. Am adus ceva cozonac, daca n-aveti treaba, va astept pe la redactie la o degustare rapida!
  Orestia, sa stii ca de vorbit asa nu prea vorbesc decit cind spun vreun banc… Mi-a iesit din sistem de prea multi ani!
  Cornelia, gata, uite, am pus magia la treaba, cam pe diseara ar trebui sa ajunga si la tine efectul! (sa ma suni daca ai nevoi mai urgente, da?)
  Hahhaaa, uite ca a comentat si Bunica, un prim pas urias! De-acu sa vedeti…
  Ursule, cu soare-a fost, sper ca si la voi, acolo departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *