Cica azi e cea mai buna zi din ultimii cinci ani (pentru mine) si viitorii cinci!

A inceput mediocru. Va tin la curent!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

9 comentarii

 1. mai e timp sa fie cea mai buna zi. dar nu cred ca o sa fie ultima pe 5 ani. sper sa fie prima din milioanele care vor veni.

  :*:*:*

 2. Am ajuns la birou. Vizionare emisie fara incidente, mincat caise, pus dorinta, machiaj profi, sedinta foto vedeti voi acus pentru ce, acum la redactie sa fac F1 si sa raspund la zecile de mailuri ignorate.

  Still waiting for the great thing!

  Marius, funny! 🙂

  Evergreen, macar buna sa fie, daca nu cea mai buna ever… Ca de rele m-am saturat, zau!

 3. Tu ma innebunesti. Intai pomenesti de cirese pe feisbuc, acum de caise aici, come on, cat sa mai indur? De unde ai caise, exista caise acum, caise adevarate?:)

 4. Caise bune, da, am gasit la un magazin obscur de prin piata muncii. cred ca turcesti, dar gustoase. 10 lei kila.

  acum mi-am facut un amestesc de capsune, caise, kiwi si banana, facute piure, cu muuulta gheata. ca vad ca daca vreau sa am o zi buna, e musai sa contribui, universul nu se descurca deloc de unul singur. inca astept marea lovitura. 🙂

 5. Adina, nu prea cred. 🙂
  evergreen, am raportat fix in timp ce tu postai comment. pe scurt, nimic remarcabil. in afara c-am darimat un copil. ceea ce, evident, numai bine nu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *