De la azur la gri

Pina saptamina trecuta, daca m-ar fi intrebat un extraterestru care-i faza cu viata pe pamint si de ce e misto sa traiesti in piele de om, i-as fi spus ca va intelege imediat ce va face aceste trei lucruri:

1. Sa aiba un orgasm.
2. Sa cinte pe o scena in fata unui public de cel putin 500 de persoane.
3. Sa incerce un drog usor, o singura data.

Ei bine, proaspat aterizata de la Nisa, cu nasul prajit si un kil in plus pe fund, mai adaug si:

4. Sa stea o saptamina pe coasta de azur.

Bai oameni, mergeti acolo, este incredibil de nemaipomenit. V-o spune o mega circotasa specialista in gasit cusururi. Nu e atit de scump pe cit de spune, in schimb e mult, mult mai frumos decit va puteti imagina. N-am apucat sa descarc poze, nici sa dorm n-am apucat, am apucat insa sa regret de o mie de ori ca acum sint aici si nu acolo….

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

9 comentarii

  1. Mi-a placut si mie pe French Riviera! Am fost acolo acum 4 ani si norocul meu a fost ca m-au gazduit niste prieteni care m-au plimbat peste tot. Retin ca am mincat cele mai bune tarte cu fructe si am mestecat cea mai buna guma:) iar masini mai mici ca acolo nu am mai vazut:)

  2. uelcam bec!

    sa vezi cum s-a nimerit, chiar azi o auzeam pe una povestind de zor de frumos e pe coasta de fildes. si ii tot dadea cu coasta de fildes, cu dealurile, cu marea, cu luxul cu tot…pana a intrebat-o interlocutoarea: "bai, stai putin, tu in ce tara ai fost?!" iar tanara raspunde, usor iritata: "in franta, draga!"

  3. bine ati revenit,eu cred ca arati super asa …ca un mar copt,cat despre Nisa nu pot vb(nu am fost),cred insa ceea ce spui si astept pozele insotite de povesti, cine stie poate la un moment dat iti vei scrie editorialul de acolo.

  4. Despina, dap, recunosc tot frumosul… Da' stii ca o garsoniera acolo costa 300.000 de euro, da? Noi chiar ne-am interesat la modul serios…
    Ina, da, tartele cu cirese sint dementiale, la fel si inghetata!
    Ira, thx, girl. :)) Mda.

  5. zic repede, pana nu uit…
    io n-am vazut nisa, dar am vazut orasul despre care se spune ca este nisa elvetiei: montreux. ma uitam acum, prin comparatie, la pozele facute de despina la nisa si cele facute de mine la montreux. zau ca e acelasi aer. si mi s-a facut mare pofta acum de a vedea originalul. "adevarata nisa".
    dar, desigur, niciuna nu se compara cu coasta de fildes…

  6. Welcome back 🙂
    Ma bucur ca v-ati simtit bine. In sfarsit, dupa atatea iesiri nereusite din acest an. Astept restul de details si ceva poze 😀
    :*

  7. Gasesti si mai ieftin, trust me. Nu cu vederea la mare, dar nici nu vreau asta. Cred ca e singurul loc unde as vrea un bloc vechi cu camere inalte si as mobila-o ca pe vremuri. Ma uitasem anul trecut si erau si pe la 100 de mii. Anyway, pana o sa am eu bani sa imi iau garsoniera acolo cine stie cum or fi preturile :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *