ziua de filmare zile si nopti la brasov

Cea mai lunga zi de filmare azi. Am plecat din hotel la 10 dimineata, cu genti, umerase de haine cocosate de paltoane, esarfe, cutii cu rujuri si perii de par, reflectoare, casete, sapte oameni. Ploaie frig vint burnita  ploaie. Foarte frig. Prima filmare: directorul filarmonicii brasov, un domn simpatic care ne-a luat din ploaie din fata bisericii negre si ne-a luat in sediul filarmonicii, unde-am filmat prima parte.

A doua filmare: directorul operei din brasov, un domn extraordinar care ne-a luat din fata filarmonicii si ne-a dus la opera, sa filmam direct pe scena. Remachiem, reimbracam, recoafam, actiune, stop, e bine?, merge, gata, hai mai departe.

Afara tot ploaie frig vint. A treia filmare, un domn istoric care-a dat la foc automat toate informatiile despre brasov.  Remachiem, reimbracam, recoafam, actiune, stop, e bine?, merge, gata, hai mai departe.

La 2, din nou in strada. Frig, vint. Daca tot nu mai ploua, hai sus la turnul negru sa filmam intro si extro. Intre timp, reincepe ploaia. Care devine rapid ninsoare.  Remachiem, reimbracam, recoafam, actiune, stop, e bine?, merge, gata, hai mai departe.

La 3, filmam cu echipa zile si nopti in bar. bine ca acolo-i cald. Remachiem, rearanajam, filmam, e bine? dap gata mergem mai departe.

La 4, aventura parc. Frig, burnita, padure, noroi. Hai cu tiroliana, filmam, se intuneca, ne-au paralizat si sufletele de frig.

La 6.30, prinzul. Aleluia. Inca doua materiale si sintem gata. Mincam rapid, fugim la paradisul acvatic. acolo, cald si bine, prea cald, prea bine, ne ia somnul. filmam rapid, invidiem doamne si domnii la slip, se face 10, hai la ultima filmare, ajungem la restaurant, recoafam, remachiem, reimbracam, hai in bucatarie, e 12, sintem gata, hai c-a iesit bine. sapte oameni frinti, cu casetele pline, cu degetele ametite de atita frig-cald-frig-cald. da’ sintem fericiti, bai, c-o sa iasa super treaba! simbata viitoare, 11.30, tevere 1.

acum o sa ma scuzati, ma duc sa lesin.

(miine va dau si poze)

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

5 comentarii

  1. Bunica draga, nu stiu cum a iesit, eu sper ca bine! Nu, eu n-apar tura asta.
    Vertange, sa stii ca e ceva deosebit, categoria lux!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *