Intrebare de 80 simpla

Daca am avut nevoie de trei ore sa scriu pe plicuri adresele voastre, de cite saptamini o sa am nevoie sa va scriu si textele?

(inainte de asta, trei ore mi-a luat sa aleg ce poze merg catre cine si inca una sa introduc in fiecare plic pozele selectate, am avut o noapte lunga)

PS: Oare faza aia din Seinfeld e reala? (aia in care logodnica lui George da coltu’ de la intoxicatie cu adeziv de plicuri)

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

10 comentarii

 1. Nu cred ca faza din Seinfeld este reala, dar incearca sa nu le lipesti pe toate in aceeasi seara totusi. :))

  P.S.: Vederea de la mine a ajuns?

 2. Oana, I do need a hand, numai ca in seara asta nus deloc acasa, ca ma vad cu Corina la un ceai si apoi cu Ramona la un Stand-up. Plus ca nah, cred ca e genul de chestie pe care ar trebui s-o fac by myself ca sa conteze… 🙂 Dar cind ai chef de-o placinta la ceas de seara, fac cinste!
  Annemarie, ok, maxim 25 pe zi. Sa stii ca n-a ajuns nimic, cind ai expediat?

 3. Ma gandeam si eu ca trebuie sa o faci singura, dar am zis sa intreb 🙂 Sigur ca da, ne vedem la o placinta, sper sa fie curand. Sau poate ne vedem in jurul datei de 14 februarie… it's my birthday 😉 Si atunci fac eu cinste ;))

 4. Am trimis azi un mesaj unei Ioana din telefon … incep sa am o vaga banuiala ca nu era al tau 🙁

 5. Ia un buretele imbibabt in apa langa tine si unge plicurile. Nu linge 100 de plicuri ca mi se face mie rau numai cand aud :))
  Desi mi se pare putin greut pt tine sa ai atata de munca sa raspunzi, abia astept sa gasesc pliculetul mirosind a roz in cutia postala :D:D:D

 6. pai… tocmai de aceea s-a inventat e-mail-ul asortat cu optiunea "send to all" – scrii un text, treci 100 de adrese si dai send (free of charge) cu doar un click 🙂 posta traditionala costa timp, efort si bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *