Licitatie caritabila pentru bratara aiurea

Oameni dragi, ca m-am procopsit cu o bratara pe care nu mi-o doresc stiti deja. De la Atelierul (cel mai ) Aiurea. Iar daca nu stiti, va invit sa va documentati temeinic mai intii. V-am informat si asupra faptului ca replica patronatului Aiurea n-a fost deloc pe placul meu. Va reamintesc de ce.

Iata si obiectul muncii.

Bun, deci avem o bratara frumoasa si nepurtata pe care eu nu vreau s-o pastrez pentru ca pur si simplu am sentimente negative fata de dumneaei. S-o fac cadou nu pot, pentru ca darurile se fac din suflet, iar in sufletul meu nu se ascunde nici urma de respect pentru obiectul cu pricina. Dar ea e frumoasa si n-are nici o vina. Asa ca m-am gindit sa v-o ofer voua. Si pentru ca nu stiu cui dintre voi s-o ofer, m-am gindit ca cel mai elegant ar fi s-o scot la licitatie.

Contravaloarea bratarii va pleca catre un caz social pe care il voi alege impreuna cu cistigatorul licitatiei, iar dovada platii o postez aici, sa vedeti cu totii unde s-au dus banii. In felul asta, toata lumea cistiga citeva ceva: eu scap de un obiect din cauza caruia m-am enervat considerabil, Aiurea mai capata ceva PR, bratara isi gaseste un stapin care s-o si poarte, stapinul primeste o bratara perfect valabila la un pret bun, si face si o fapta buna, pentru ca banii lui vor ajuta un om bolnav sau sarac, omul bolnav sau sarac va primi ceva banutii sa-si rezolve problema. Win win win situation, zic.

Va reamintesc ca bratara are o pata mica rozie pe interior, asa am cumparat-o. Nu e foarte vizibila, dar e acolo. A, si nu e pentru domnite cu miinile peste medie de mari. Bratara a costat 64 de lei.

Asadar, hai sa vedem cum merge. Licitatia porneste acum si se incheie vineri la prinz. Pretul de pornire este de 10 lei. Va poftesc sa licitati in comentarii. Sa cistige cel mai darnic! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4175

26 comentarii

  1. sa citim mai cu atentie: "Contravaloarea bratarii va pleca catre un caz social pe care il voi alege impreuna cu cistigatorul licitatiei, iar dovada platii o postez aici, sa vedeti cu totii unde s-au dus banii."

  2. bai anonimule, de ce crezi tu ca toata lumea e ca tine?

    pentru informarea ta personala, in lume exista si oameni care nu au bucurii mici si meschine la 50 de lei bucata.

  3. Ah, iata! Deci anonimul nostru e dovada vie a faptului ca nevoia de gambling / shopping / controversa ieftina bate paranoia! Si oricum, eu nu cred ca ma banuieste de rele intentii, cred ca pur si simplu nu intelege cum as putea face eu dovada platii. Deci, dragule, o sa scanez OP-ul (ordin de plata, adica), pe care or sa fie trecute numele celui care trimite banii (adica eu), suma (adica fix contravaloarea obiectului) si contul IBAN al primitorului, care printr-o simpla confruntare poate fi identificat drept contul cazului social ales. Cu stampila bancii si date si tot tacimul, cum se face cind trimiti bani prin banca.

    Asadar, avem 35 de lei la anonimul caruia nici nu-i place obiectul.

    Sigur putem mai bine de-atit, mi-e ca daca ajunge la el bratara, o s-o maltrateze, biata…

  4. Danonino, se pare ca you win, concurenta nu combate!
    Well, mai stam oleaca, sa vedem daca mai misuna cineva in sala sau au adormit cu totii…

  5. Da, se pare ca I win. Desi ar fi tare dragut sa mai licitam putin, daca tot vei folosi banii pentru un scop caritabil.

    Acum ca anonimul a abandonat cursa, mai incearca cineva? I'll top that, I promise 🙂

  6. Nah, ca s-a atins pretul de achizitie! Pai, e cam adjudecat! Felicitari, Maria!

    Andrada, Danonino, Merat, Anonim, Jurnal, va multumesc pentru implicare

    Maria, sa vedem cum ne organizam pentru tranzactie!

  7. Damn… pleaca omul putin de langa PC… 🙂

    Felicitari Maria, sa petreci clipe frumoase cu bratara. Si felicitari Ionouka pentru ideea licitatiei, ia uite ce usor si frumos se fac lucrurile bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *