Licitatie caritabila pentru bratara aiurea

Oameni dragi, ca m-am procopsit cu o bratara pe care nu mi-o doresc stiti deja. De la Atelierul (cel mai ) Aiurea. Iar daca nu stiti, va invit sa va documentati temeinic mai intii. V-am informat si asupra faptului ca replica patronatului Aiurea n-a fost deloc pe placul meu. Va reamintesc de ce.

Iata si obiectul muncii.

Bun, deci avem o bratara frumoasa si nepurtata pe care eu nu vreau s-o pastrez pentru ca pur si simplu am sentimente negative fata de dumneaei. S-o fac cadou nu pot, pentru ca darurile se fac din suflet, iar in sufletul meu nu se ascunde nici urma de respect pentru obiectul cu pricina. Dar ea e frumoasa si n-are nici o vina. Asa ca m-am gindit sa v-o ofer voua. Si pentru ca nu stiu cui dintre voi s-o ofer, m-am gindit ca cel mai elegant ar fi s-o scot la licitatie.

Contravaloarea bratarii va pleca catre un caz social pe care il voi alege impreuna cu cistigatorul licitatiei, iar dovada platii o postez aici, sa vedeti cu totii unde s-au dus banii. In felul asta, toata lumea cistiga citeva ceva: eu scap de un obiect din cauza caruia m-am enervat considerabil, Aiurea mai capata ceva PR, bratara isi gaseste un stapin care s-o si poarte, stapinul primeste o bratara perfect valabila la un pret bun, si face si o fapta buna, pentru ca banii lui vor ajuta un om bolnav sau sarac, omul bolnav sau sarac va primi ceva banutii sa-si rezolve problema. Win win win situation, zic.

Va reamintesc ca bratara are o pata mica rozie pe interior, asa am cumparat-o. Nu e foarte vizibila, dar e acolo. A, si nu e pentru domnite cu miinile peste medie de mari. Bratara a costat 64 de lei.

Asadar, hai sa vedem cum merge. Licitatia porneste acum si se incheie vineri la prinz. Pretul de pornire este de 10 lei. Va poftesc sa licitati in comentarii. Sa cistige cel mai darnic! 🙂

26 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *