Ou moale, ginduri moi

O zi care incepe cu un ou fiert moale si brinza feta intinsa bine pe piine prajita… ziua asta tre sa fie buna, nu? Parca asa am citit undeva acum ceva vreme… Aseara am scris scrisori. Azi le pun la posta, in citeva zile ajung la voi. Aproape in fiecare zi primesc cite-un plic si atit de tare ma bucur, si citesc fiecare scrisoare / vedere de cinci ori si incerc sa-mi imaginez cum sinteti. Si-apoi vin acasa si ma pun la scris. Cumva, mi-e foarte usor sa va scriu, chiar daca nu va cunosc, unora dintre voi nu va stiu decit numele si ca scrieti inclinat spre stinga. Si de la atita exercitiu, am inceput sa scriu chiar inteligibil. Asa ca scrieti-mi, imi face bine!

E important ca azi sa fie o zi buna. Ca s-o ajut, o sa-mi fac si-un ceai de tei cu o picatura de esenta de rom, d-asta primeam de la mama cind ma declaram bolnava. Acum nu-s bolnava, doar am un inceput mai lent.

Si dupa amiaza o sa va spun de ce ma enerveaza 9 din 10 femei la volan. Desi eu iubesc femeile, asa in general, stiti doar.

Ah, si va multumesc pentru comentariile la postul precedent, in mintea mea s-au schimbat lucruri despre America. In bine. Si cred ca nu sint singura.

Fierbe apa de ceai. Va rog sa-mi trimiteti niste comete mici cu ginduri bune, sa adun un buchet si sa-mi fac drum cu el prin lume.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

8 comentarii

  1. Uite aici ganduri bune pt buchet. La alegere, maica. Trei la zece mii :)) Sunt de azi sa stii, sunt proaspete, doar ce le-am cules! Le vrei doar pe cele roze? Gata, se face pt printesaaaa :))
    Okay okay, ma prosteam 😀
    Cred ca a ajuns si scrisoarea mea sau trebuie sa ajunga 🙂
    Sa ai o zi la fel de delicioasa si calda cum a fost galbenusul acela moale 🙂 Hugs!

  2. Eu imi fac mea culpa 🙁 N-am ajuns nici pana azi sa scot pozele pe care vreau sa ti le trimit. Timbrele le am in portofel de un car de ani. Am sa ajung totusi pana vine primavara sa-ti scriu. Promit!

    Un gand bun pentru azi si pentru toate zilele si de la mine 🙂

  3. Draga Ioana, ai un fel de-a prezenta mancarea de-am salivat toata ziua la gandul unui ou fiert si la branza aia feta pe paine prajita. Dar hai sa-ti zic ce o sa se intample: o sa ajung acasa si n-o sa vreau outul fiert, ca nu-mi place deloc (adica, da, atat de buna esti :P); si branza feta n-o pot manca asa, doar cu paine, am nevoie de niste legume sau salata pe-acolo.
    Am doua feluri de ceai la serviciu, dar bineinteles ca mi s-a oprit gandul la cel de tei; mintea mea si-a incrucisat bratele si mi-a zis : "stii ce? nu vreau nici verde nici dinala suspect pentru digestie! tei sa fie!". N-a fost, daca te intrebi. :))

    Nu stiu daca gandurile mele ti se par bune, dar intentiile mele sunt. 🙂

    Imi place sa te citesc.

  4. 🙂 Dragele mele, it worked! 🙂 Am avut o zi pe cinste!
    Printesa isi reia ascensiunea! So thank you!

    (sorry about the cravings… acuma nu mi-e clar daca vreti sa va mai povestesc d-astea sau mai bine schimb vorba)

  5. Spune de mancare… cum sa te opresti acum?
    Partial datorita tie am iesit dintr-o perioada (si cand spun asta ma refer la cativa ani de zile) in care nu m-a atras mancarea de nici un fel; mancam sa traiesc, adica.
    Nu c-as fi vreo gurmanda acum, dar din cand in cand, o data la vreo saptamana-doua, mi se face a manca sau gati, si am devenit extrem de dornica sa exprimentez (pana acum au predominat dezamagirile, dar nu ma las :P).

  6. Ah, ce veste buna imi dai, Maya! Pentru ca eu cred cu tarie ca mincarea e una dintre cele mai mari 3 bucurii ale vietii si propovaduiesc asta cit pot, iar cind aud ca a mers, pfuuu mi se umfla inima de bucurie! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *