Vacanţă-n Thassos cu soacrele: zilele 2 şi 3 (indigestia şi blocajul bunicei)

Oameni buni, ieri am bolit cu toţii, care călare pe perne, care călare pe toalete. Ceva din gastronomia grecească ne-a făcut un detartraj bun pe dinăuntru, drept pentru care-am stat în frumoasa vilă şi-am dormit pe ruptelea, ne-am trezit numai cît să mai bem nişte apă să nu ne uscăm doamne fere în somn.

Azi ne-am trezit cu oasele aplatizate de-atîta repaos şi-am cutreiarat insula de la un cap la altul, am făcut plajă-n trei locuri şi-am investigat altele patru. Motiv pentru care sîntem frînţi. Familia cu soţ şi soacre sforăie deja de vreo oră. Eu mă ţin trează cît să vă spun că niscaiva poze proaspete găsiţi aici şi că mîine o să-mi fac temele mai temeinic.

Recunosc cinstit că nu mi-e dor de casă cine ştie ce şi că da, cu mare drag aş rămîne aici peste iarna. Ba chiar peste viaţă, dacă s-ar putea.

Voi să nu staţi peste program azi şi să trimiteţi un gînd bun bunicii mele, care acum şi-a găsit draga de ea să facă blocaj renal în spital la Piatra Neamţ. Ne grăbim vacanţa şi ne gîndim la ea tot timpul, în timp ce ea se gîndeşte la noi că ne gîndim la ea şi ne ofilim cheful de grecia. 🙁

12 Comments

 1. Merat

  sanatate multa lui buni… 🙁 si aveti grija la stomacele!

 2. Of, insanatosire grabita bunicei 🙁

  Si apropo ramas peste iarna… Poate investigehzi un pic, si afli daca pe la sfarsitul lui septembrie mai este vreme frumoasa…asa un pic de plaja, de obicei. Ca tare as vrea sa ajung si eu pe acolo.

 3. uf, dragilor, hai, tineti de partea frumoasa a vacantei in continuare :(. o desaga cu ganduri bune porneste spre voi!

 4. Ganduri bune si calde spre bunica-zana, sa se faca bine >o< si voi la fel, beware of the traps of the Greek cuisine :p si eu era sa dau coltul prin Spania o data, o fi schimbarea prea brusca pentru stomacul bombardat cu bunatati pe care le consuma mai rar. te imbratisez!

 5. Multă sănătate bunicii tale, să se facă bine cât mai repede. Şi vouă să vă fie bine alături de cei dragi. Eu cred că energiile pozitive şi gândurile bune fac cât o mie de cuvinte. Pupici şi CIOCOLATEI din partea mea. Are o mutriţă aşa drăguţă…Şi îi stă bine cu tunsoarea cea nouă. LEXY

 6. Stiam eu ca din fire tu esti mai descriptiva, asa ca multumim ca ne tii la curent pina si cu starile digestive:) Vacanta frumoasa. Soacrele tale sint niste dragute.

 7. Cleo

  Pacat de peripetiile digestive.
  Bine ca este vremea frumoasa.
  Abia astept sa mai ajung si eu o data in grecia.
  Vacanta placuta

 8. uffa, imi pare rau pentru experienta culinara nefericita. 🙁 Sper ca buni ta sa se faca bine cat mai curand 😛

 9. Americanu

  Mi se pare cam scumpa mancarea comparativ cu ce este aici in America si mai ales considerand ca este pe o insulica mica. Toata Grecia este asa de scumpa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *