Ceva scurt despre comentatorii mei

Vreau doar să scriu aici (ca să-mi pierd dreptul să mai uit vreodată) cît de nemaipomenit mi se pare că oamenii care trec p-aici revin, comentează, citesc comentariile altora, răspund la ele, reţin detalii, nume, fapte. Mi se pare incredibil. Sînt tare bucuroasă pentru asta. E semn că vă pasă. Semn bun. Vă mulţumesc şi sînt mîndră de şi cu voi. V-aş umple de cadouri dac-aş avea salariu mare şi dac-aş şti ce vă place cel mai mult.

În toată tristeţea mea şi-n lipsa de putere de-a mai scrie ca înainte, mi se umple sufletul cu zgomot, ca-n reclamele alea la bere în care gîlgîie lichidul auriu cu spume cu tot. Mi se umple cu oameni pe care nu i-am văzut niciodată, dar care mi-s dragi pentru că care vin aici şi pun pe ecran lucruri incredibile despre ei, îi felicită sincer pe alţi oameni pe care nu-i cunosc la rîndul lor, se admiră şi se sfătuiesc reciproc şi eu stau pe margine şi lăcrimez ca un părinte mîndru care deşi n-a făcut nimic, îşi umflă penajul de bucurie.

Aşa că vă strîng pe toţi la piept, sînteţi nemaipomeniţi! Ia că mi-a dat şi-o lacrimă… toamna asta îmi distruge tot sistemul hormonal, mă jur… I love you, guys!

Pin It

Tags

74 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *