Dragă Delfină (12),

Azi a fost 1 iunie. Desigur, pentru tine asta nu înseamnă nimic, dar pentru mine a însemnat, că mi-a luat o jumătate de oră să ies din parc, atîta omor și distracție și antren era. Ce voiam să spun e că-ți mulțumesc. De cînd cu tine (de 1 an, o lună și 16 zile, mai precis), mă joc mai mult decît mă jucam cînd aveam eu 1 an o lună și 16 zile. Am învățat că a te prosti înseamnă de fapt a empatiza, a consola, a amuza, a te deștepta de dragul celui de lîngă tine, care are nevoie de un joc, de o diversiune. Ne prostim împreună noi trei de dimineață pînă seara, de parcă ne-ar plăti cineva să facem asta full time. Totul e o joacă și un dans cu tine. Ești foarte copil. Lets keep it that way for a long time, please.

Ne faci fericiți. Ne dai motiv de joacă. De vis. N-am fost nicicînd mai plini, mai obosiți și mai încrezători în binele din lume. Acum trăim. Sîntem trei copii: unul blond și mic, unul mare cu ochelari, unul mediu cu părul roșu în sus. Facem triplul perfect noi! La mulți ani, puică, noi, grupul de admiratori majori, dar cu suflet de boboc la grădi, te strîngem în brațe și-ți cedăm ție toate jucăriile și bucuriile din lume, noi te avem pe tine și nici că ne mai trebuie ceva!

6 Comments

 1. Si noi suntem parinti de 5 luni este greu dar merita pentru ceea ce simtim. Nu am cuvinte sa descriu cata bucurie avem in suflet.

 2. Bunica

  A fost greu la inceput ,totul a trecut si acum e bine si frumos si va fi si mai frumos Un copil e o minune intr-o familie care si l-a dorit din toata inima Va fi copilul vostru iubit toata viata. Va doresc numi bucuri si multa sanatate si fericire pana la adanci batranete Pupaturi de la bunica.

 3. Laura

  Frumos, tare frumos!… La mulţi ani de 1 iunie – chiar dacă azi e 2. La mulţi ani cu orice ocazie şi fără vreuna, la mulţi ani! =)

 4. Sa fiti asa si peste un an si peste doi si peste multi, multi ani.
  Sa ramai copil, Sofia.

 5. Da, frumos, greu , haios, emotionant….toate clipele astea sunt perfecte. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *