Despre Eurovision

N-am nimic de spus, că nu m-am uitat. Nu știu nici o piesă, cu greu îmi pot aminti ce e o Mandingă, nu mă interesează nici concursul, nici juriile corupte, nici strategiile, nici declarațiile incediare, ba sînt chiar puțin agasată de interesul acordat subiectului de, pare-se, tot restul universului. Noi pictăm și ascultăm muzica burții, cea mai cîștigătoare dintre muzici.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

14 comentarii

 1. super camera delfinei,si nu am vazut decat un fragment de perete!!!(ce bine…o sa ma inveti si pe mine cand voi deveni bunica):))

  • Pai camera delfinei nu prea exista deocamdata, e un patut, un dulap si un perete cu copac, in dormitorul nostru.
   Cu siguranta voi scrie o carte despre amenajari de bebelusi!

 2. ce bufnita draguta, le-ai desenat dupa un contur si dupa aia ai facut de la tine restul adica ochii, „nasul”, ciocul?

  spor la pictat si la asteptat si pe noi ne mananca nerabdarea sa vedem mica printesa, posesoarea de drept a copacului alb cu bufnite fermecate.

  • Cam asa ceva, contur decupat, apoi improvizat la interior. Sintem aproape gata, inca zece frunze si terminam!

 3. Ce-mi place pomul Delfinei! Foarte misto ideea si foarte misto ca te pricepi sa-l si faci, ca eu n-as reusi nici daca mi-ar depinde viata de asta :))

  • Eh, sintem amindoi desenatori foarte slabi, dar am gasit solutii ingineresti sa facem o treaba decenta. Nu ne-am propus vreo perfectiune. 🙂 Si-ti spun sigur c-ai reusi si tu, nu e mare lucru… O sa pun un text de how to cind o fi gata.

 4. Sant un muzician din Ardeal.A se vedea pe http://www.businessmagazin.ro cati bani se fac la ei din
  muzica,e si un videoclip fain cu o pustoaica de 22de ani.Eu de ani de zile ma straduiesc sa
  realizez un proiect umanitar pentru UNICEF.Dar a fost respins de TVR .
  Scuze pentru deranj.O zi buna.

 5. Admir persoanele cu talent si indemanare :), foarte frumoasa bufnita, si culoarea peretelui.
  Spor la lucru in continuare 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *