La anul pe vremea asta o să stau pe ciuci în iarbă și fetița mea o să alerge împiedicat spre mine cu brațele unul către est și unul către vest. Părul o să-i stea tot în sus, ca acum, iar eu, exact ca acum, o s-o strîng la piept și-o să-i miros creștetul moale. Numai că atunci, spre deosebire de acum, ea o să rîdă din toată inima.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

15 comentarii

  1. sau ceva mai devreme , pe la 7-8 luni, o sa se uite fix in ochii tai si o sa articuleze pentru prima oara cuvantul magic: ma-ma… iar tu o sa te topesti de placere si apoi o sa te culegi de pe jos si o sa suni disperata consortul si tot neamul imparatesc ca sa anunti isprava copilei:)

  2. Daaaa, si o sa zambesti nostalgic dupa rasul asta mic, din gat si din burtica 🙂 Si o sa iti incerce ochii cu degetele si obrajii cu dintii-fierastraie. Si o sa va tavaliti in iarba pe saturate.

    • Ce imagine frumoasa, numai buna sa iti induca o stare de bine. Sunt adorabili cand merg cu manutele intinse intru mentinerea echilibrului :). Va imbratisez cu drag.

  3. Stiu ca acum preocuparile sunt altele si oboseala comprima timpul, dar sa nu uiti sa-i faci muuulte poze si filmulete, si voua impreuna, pentru ca peste un an ai sa fii atat de uimita in ce s-a transformat puiul mic si ciufulit incat o sa ti se para totul ireal. Va fi (cu mult) mai minunata decat iti imaginezi acum. Toti colicii, tot plansul, varsatul… or sa para dintr-o alta viata intamplata altcuiva.

    • Of, da, din pacate in zilele grele numa de poze nu-mi arde… Dar da, ai dreptate, stii ca ai. Din pacate nu ma ajuta sa stiu. 🙂

  4. Mi-a placut ca ai schimbat si e Blog de mama-de-sofia urbana 🙂 Ai dat Printesa pe Mama de sofia si eu cred ca ai facut un mare targ! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *