La Piatra Neamț (2)

Copila mea doarme legat nopțile (de la aerul de munte și de la Motilium suspensie).

Apa de la robinet e nu numai băubilă, dar și mereu rece și foarte gustoasă.

Telegondola merge brici.

Înghețata proaspătă Amicii la cornet este foarte bună. Sînt sigură că dacă aș mînca astfel de înghețată mi-ar plăcea foarte mult.

Ieri la prînz afară erau 20 de grade.

Se găsesc aparate de aer condiționat Whirpool și Samsung foarte bune, am cumpărat eu unul ieri de la Altex, azi mi l-au adus acasă. Să vedem și cine-l montează.

Din fericire, noaptea e așa răcoare că dorm învelită pînă-n gît cu pătura.

Sînt aproape de bunicii mei, de toți trei.

Mă uit zilnic la zeci de amintiri întinse pe rafturi: bibelouri în formă de balerină rusească, discuri de vinil, pahare din cristal vișiniu, carpeta din camera mea de copil.

Sînt aproape de mama, iar mama e aproape de fata mea. Pe scurt, ea are ocazia să bunicească. Eu am ocazia să mă spăl pe cap o dată pe săptămînă.

Mă dau cu bicicleta seara tîrziu și oamenii îmi fac loc pe trotuar.

E curat și miroase a pădure.

Îmi face mama bunica, clătite. (mama face de mîncare, strînge după mine, cară landoul în sus pe scări, spală lapte de pe jos, face de toate biata, deși nah, ea încă are un serviciu full-time. Dacă la bucurești nu aveam timp de nimic altceva, acum sîntem două care nu avem timp de nimic altceva)

Mi-e dor de Omu.

*Acesta este un post publicitar (ceea ce nu îl face mai puțin demn de încredere, desigur) comandat verbal de agenția MamașiBunica. Brieful a fost să spăl onoarea orașului, prăfuită de postul anterior. Plata a constat în două clătite cu dulceață de cireșe amare și promisiunea de link exchange cu Bunica imediat ce aceasta își va lansa blogul.

Pin It

28 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *