Seara dinainte

Am făcut poza asta de la geamul mansardei în sîmbata Paștelui. Era răcoare și apus. Plouase bine și eu nu mai puteam. Mă dureau toate, voiam s-o văd, mă săturasem s-o țin în burtă, voiam s-o țin în brațe și s-o privesc în ochi, s-o miros și să mă miroasă. Mi-era dor de ea, prea dor.

Am făcut poza asta de la geamul mansardei și mi-am zis: peste o vreme o să mă uit în telefon la pozele cu fata mea și-o să dau peste poza asta. și-o să-mi aduc aminte exact cum mă simțeam cînd am făcut-o. sătulă, nerăbdătoare.

Azi mă uitam la galeria de imagini din telefon și am dat peste poza asta. Am mirosit ploaia aia de aprilie, am văzut apusul ăla, m-a durut spatele ca atunci, am plîns ca atunci, mi s-a făcut dor ca atunci.

Atunci am rugat-o să vină. I-am spus c-o iubesc și că afară o să-i fie bine. Că vreau, vreau mult de tot s-o țin în brațe.

Peste cîteva ore în noaptea cu pricina au început contracțiile, iar în noaptea următoare am ținut-o în brațe. Toată noaptea am ținut-o lipită de mine și m-am uitat la ea.

A fost ultima seară în care-am fost singură. Adică fără ea. Ce bine că există telefoane cu care poți imortaliza așteptări.

În seara asta, la ora asta, ultima mea poză singură face patru luni.

8 Comments

  1. Na ca mi-am adus si io aminte de ziua de dupa apusul ala si mi-au dat lacrimile. La multe luni si ani fericiti, veveritzelor!

  2. la multi ani…sau la multe …luni?! ca nu stiu niciodata cum se zice la varste din astea mai fragede:)

  3. vai cât de frumos! 😀 la cât mai multe, sănătoase şi fericite

  4. Bunica

    A fost greu ,dar a trecut . Si acum este greu ,dar e frumos sa ai langa tine un puiut de om mic si dragalas care face progrese cu fiecare zi ce trece. E frumoasa e sanatoasa si va aduce numai bucurii/Sa va traiasca si sa cresteti mari toti trei /Va pupa cu drag bunica

  5. Ieri am plans vazandu-te cu cea mica in brate, mi-am dat seama ca bebelusii nu sunt bebelusi mereu, si mi-a fost tare dor de cocuta mea care intre timp s-a facut copil mic. Iar eu maiune ma intorc la munca, iar fata merge la cresa…si timpul trece…

  6. Gabriela H

    Oh, eu acum o aștept pe minunea mea, la 39s și 4 zile deja nu mai am răbdare și îmi vine sa sar la gatul celor care îmi spun sa îmi doresc sa stea acolo cât mai mult, ca apoi o sa fie extraordinar de greu! Dar eu vreau sa o țin în brate, asa cum ma tine ea acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.