Prim brad

Am făcut primul nostru brad. Primul brad al nostru ca soț și soție. Primul brad făcut de noi. În casa noastră proprie. Primul brad în București. Cu fetița noastră prin preajmă. O sumă de premiere, ce de presiune pe brăduțul drăguț la ghiveci. Care s-a răzbunat. Înțeapă, the fucker, de mi-am împodobit gura cu cele mai strașnice înjurături din toate timpurile. Globul și înjurătura. Ghirlanda și blestemul. Instalația și amenințările cu moartea. Singura parte bună cu un brăduț așa agresiv e că știu că n-o să se apropie pisica de el curînd.

În fine. M-am răzbunat la rîndul meu, punîndu-i în vîrf o păsărică. Fiind vorba despre una din colecția personală, ea este, desigur, o bufniță. Nah, cine rîde acum, fuckere înțepăcios?

Așa mi-a venit ideea de concurs. Să vedem brazi caraghioși. Altfel. Să ne vină idei, poate atîrnăm în pom și alte minuni decît plictisitoarele bomboane și bloguri pardon globuri roșii.

Cine a făcut, a văzut la neamuri sau pe net brazi stranii? Îi punem aici în articol să ne clătim ochii înainte să vină Moșucu.

PS: Numa mie mi se pare dubios că la noi grămada de cadouri e mai mare ca bradul? Hm.

PS2: Eu am văzut ieri pe facebook ceva ce cred că e cel mai urît brad al tuturor timpurilor. Îl caut și-l pun aci.

PS3: Am fost la film ieri! Nu la mine în sufragerie, ci direct la IMAX la mol. Trei ore întregi! Să leșin de la atîta adrenalină, nu alta. Primul meu film în oraș AB. (after baby) Dar despre asta într-o postare ulterioară.

PS4: Crăciun frumos, oameni buni!!

Pin It

28 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *