Povești românești mp3

Dragii mei, azi n-am timp de scris povești, mă călărește bebelușa ca la rodeo, așa că tot ce pot face pentru voi e să vă urez o zi de mijloc de săptămînă cît mai molcomă și să vă spun că buna de Irina mi-a trimis poveștile copilăriei în format mp3, așa că dacă le vreți și voi, dați un email spre mine, să vă trimit transferul. Eu am adormit aseară cu Dănilă Prepeleac… lovely, vă spun!

LE: Oameni buni, dati-mi email la printesa @ printesaurbana . ro daca le vreti, nu comentariu aci, ca mi-e greu sa culeg adresele voastre de email din wordpress. Cine-mi da email primeste sigur, pentru restul nu garantez!

LE2: Hai ca mi-am facut de lucru, mi s-a blocat emailul! :)) Keep them comin, să împînzim țara cu povești! Și diaspora, desigur!

LE3: De doua ore copiez adrese de email in outlook, pai nu era mai simplu sa scriu eu un post, ca de obicei? :))

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

39 comentarii

    • si eu vreau carti de parenting 🙂 dar nu prea am ce sa-ti ofer in schimb. niste cursuri de comunicare doresti? 🙂

    • Corina, trimite-mi un mail pe adresa de mai sus si iti trimit cu placere cartile pe care le am:) ( nu trebuie sa imi oferi nimic in schimb, sper sa iti foloseasca)

  1. Va rog sa imi dati emailuri, mi-e greu sa culeg adresele d-aci. Trimit dupa-amiaza la toata lumea, sa se adune adresele, ok?
    heheee, marcel, cind ascultam eu familia chiț chiț multi de p-aici nici nu erau in plan inca… :))

  2. Mai zic inca o data si dupa aia nu mai zic: daca vreti sa primiti povestile trebuie sa imi dati email, nu sa comentati aci.

  3. Aveam si eu povestile alea pe undeva, Iulia inca nu e atenta sa le asculte, insa am gasit pe net carti din copilaria mea in format pdf, si tare mi-au placut.

  4. Am descarcat povestile dar sunt format .eml si nu stiu cu ce sa le deschid. Imi spui te rog cum le-ai deschis tu? Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *