Poveștile acum încep

Uite că m-a prins finalul de zi trimițînd povești către niște zeci de oameni (primii două sute le-au primit mai devreme). Apropo, dacă nu le-ați primit înseamnă că nu mi-ați dat email cu adresa voastră. Fain a fost că multă lume mi-a trimis odată cu adresa personală de email și o poveste despre copiii familiei, o poză cu bebeluș, o poezie, o floare, o mărturisire, un gînd. Și uite-așa un teanc de povești a devenit prilej să dăm mîna pe internet și să ne promitem ba un parc, ba un cico, ba un drum la țară.

A fost frumos, vă mulțumesc tuturor, acum mă duc să-mi odihnesc degetele și ochii, n-am mai folosit outlook așa de intens de pe vremea cînd trimiteam newslettere manual.

Și că tot veni vorba de povestiri, mîine public și eu una. Să nu fiți exigenți, e prima, e normal să fie slabă. Somn ușor tuturor și spor la poveștit! 🙂

8 Comments

 1. nu era mai simplu, daca faceai un link de transfer si pe urma lasai linku ? ca ala e valabil cam 10 zile si oricine are linku de download, il poate descarca pe urma. era suficienta o singura adresa de email. 😀 zic si eu.

  • Printesa Urbana

   nu era pt c cine mi le-a trimis nu mi le-a trimis pe link ci pe adresa de email. trebuia sa dezarhivez, sa grupez in foldere de max 1 giga cit suporta transferu sa arhivez si apoi sa urc 5 foldere. chiar n-am o zi intreaga sa fac asta.

  • o sa fiu rautacios un pic. wetransfer suporta pana la 2gb. tot ar fi insemnat trei arhive e adevarat. dar …cred ca e ok si asa….

  • Printesa Urbana

   Esti dragut multumesc.

  • Printesa Urbana

   Multumesc, stiu jocul, dar cred ca una dintre reguli era ca bloggerul sa aiba sub 200 de cititori.
   Oricum, multumesc!

  • vio

   Pai, da, aici cred ca am gresit caci am sarit regula asta… 🙂
   Oricum, cu placere! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *