Poveștile acum încep

Uite că m-a prins finalul de zi trimițînd povești către niște zeci de oameni (primii două sute le-au primit mai devreme). Apropo, dacă nu le-ați primit înseamnă că nu mi-ați dat email cu adresa voastră. Fain a fost că multă lume mi-a trimis odată cu adresa personală de email și o poveste despre copiii familiei, o poză cu bebeluș, o poezie, o floare, o mărturisire, un gînd. Și uite-așa un teanc de povești a devenit prilej să dăm mîna pe internet și să ne promitem ba un parc, ba un cico, ba un drum la țară.

A fost frumos, vă mulțumesc tuturor, acum mă duc să-mi odihnesc degetele și ochii, n-am mai folosit outlook așa de intens de pe vremea cînd trimiteam newslettere manual.

Și că tot veni vorba de povestiri, mîine public și eu una. Să nu fiți exigenți, e prima, e normal să fie slabă. Somn ușor tuturor și spor la poveștit! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

8 comentarii

  1. nu era mai simplu, daca faceai un link de transfer si pe urma lasai linku ? ca ala e valabil cam 10 zile si oricine are linku de download, il poate descarca pe urma. era suficienta o singura adresa de email. 😀 zic si eu.

    • nu era pt c cine mi le-a trimis nu mi le-a trimis pe link ci pe adresa de email. trebuia sa dezarhivez, sa grupez in foldere de max 1 giga cit suporta transferu sa arhivez si apoi sa urc 5 foldere. chiar n-am o zi intreaga sa fac asta.

    • o sa fiu rautacios un pic. wetransfer suporta pana la 2gb. tot ar fi insemnat trei arhive e adevarat. dar …cred ca e ok si asa….

    • Multumesc, stiu jocul, dar cred ca una dintre reguli era ca bloggerul sa aiba sub 200 de cititori.
      Oricum, multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *