Prima zi departe

Aici ar fi trebuit să fie postul de marți dimineață. În locul lui însă sînt doar aceste patru rînduri, căci astăzi sînt toată ziua la muncă. Cu fizicul în ședință, cu mintea-n brainstorming și cu inima acasă, strîns lipită de bebelușa mea blondă și albă, de care mă despart pentru prima oară la ora 9 dimineața cu speranță s-o revăd pe la 6 seara.

Te iubesc, puică, abia respir fără tine… 🙁

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

18 comentarii

 1. Stiu ca pare greu de crezut acum si ca in momentul asta nu te consoleaza cu nimic dar peste o saptamana doua o sa inceapa sa fie mai usor 🙂
  Eu in primele zile nu faceam altceva decat sa sun acasa. Nu ma puteam concentra la munca dar cu timpul a devenit mai usor. Din nefericire am avut probleme cu bona si nu m-am mai dus la birou. Din fericire pot lucra de acasa. Lucrurile au un mod de a se aranja de la sine.
  P.S. banuiesc ca ai gasit alta bona asa ca nu renunta la camera aia! Copilul tau merita tot ce este mai bun!
  Curaj!

 2. Eu am reinceput munca de 1 luna…si nu imi este mai usor ca in prima zi, dar munca te tine ocupata si asa trece timpul mai repede. O sun pe mama de 3 ori pe zi ca sa vad ce face baiatul 🙂 Mai nasol la mine este ca eu fac si deplasari prin tara si uneori sunt nevoita sa raman peste noapte 🙁

 3. Of, si la mine se apropie anul si trebuie sa o las cu bona…e un stres ft mare pentru mine,mai ales ca ar trebui sa imi caut un nou job.nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie,aplicatii,interviuri..eh.
  mult succes la job si sper sa treaca usor ziua:-)

 4. Eu imi voi schimba jobul ca sa raman in preajma copiilor. Am avut o cariera infloritoare in managementul bancar, insa am constatat ca nici banii, nici satisfactiile jobului nu mai sunt suficiente. Am devenit mama. Viata mea s-a schimbat. In bine 🙂

  • hei, Printesa nu e fitecine. e o jurnalista talentata si cu un public deja cucerit. pe ea o cauta joburile, nu invers, ca pe noi-restul-lumii.

 5. Felicitari! Ati trecut de ce era mai greu… Stay strong! Desi a fost cu multe ups and downs dupa ce-am inceput munca, la noi tot prima zi a fost cea ma grea (pentru mine, evident) 🙂

 6. Pentru noi prima zi a fost acum un an si 12 zile, le tot numar. Este din ce in ce mai greu, de multe ori insuportabil. Speram cu timpul sa fie tolerabil. Nu stiu cand si daca o sa fie mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *