Primăvara indoor (foto)

Am o rochie nouă. Elegantă. Nu, de fapt, e foarte elegantă. Și ușoară. Lungă. Frumoasă. Îmi vine perfect. E prețioasă, fără să fie dificil de purtat. E cea mai frumoasă rochie pe care o am. Și pentru că n-am unde s-o port, căci viața mea socială se rezumă la vizite la mega image (și e păcat să mă calce lumea cu coșuri de plastic pe poalele de mătase naturală), am ales să-mi invit fetița la o sesiune de poze în două. Ne-am îmbrăcat complet diferit de ce practicăm de obicei: ea cu bufanți de firmă și pampon în cap, eu desculță și cu rochia asta prea minunată. Afară ningea, noi făceam picnic cu mătase pe carpetă.

Pentru că tot mă rugați să vă recomand lucruri. Iată ce vă recomand:

Sofia poartă bufanți și pampon Lilutesa, scutec DM și body Tesco.

Eu port o rochie Nissa pe care o am din magazinul online de rochii elegante Tina R. Sînt sute de modele acolo, multe frumoase. Și pentru că mi-e drag de voi și lor de mine, pînă pe 31 martie primiți un discount de 10% pentru comenzi mai mari de 50 lei dacă tastați în cîmpul de voucher din pagina de coș (înainte de finalizarea comenzii) codul FRUMU.

Partea faină e (pe lîngă faptul că am făcut niște poze colorate cu fii-mea, amîndouă asortate la roz) că mi s-a părut că văd ceva licăr nou în ochiul omului. Ia să port eu mătase mai des…

Pin It

29 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *