Scriu la reviste!

Azi nu prea am inimă de scris, veștile de-acasă nu-s bune. Și nici timp, că iar bîntui cu munca. Dar vă las cu texul scris pentru revista Mami, unde din martie încolo am o rubrică permenentă. Va fi, evident, despre isprăvile micuței blonde și despre cît cum viața mea e acum o cutie cu bomboane de ciocolată, toate trufe sau praline fine, datorită ei.

Dacă sînteți printre cei care cumpără reviste și aveți treabă cu mămicenia, vă recomand Mami e o revistă frumoas, cu informații serioase și bine documentate, fără bîrfe și alte tîmpenii.

A, și mai scriu și în Miresici, altă revistă care m-a dat pe spate. Layoutul arată excelent, textele au vînă, deh, redactor șef e Anca Ciuciulin, pe care o știu și-o admir încă de-acum 10 ani, cînd scriam la Cosmopolitan. Și ce de-a rochii de mireasă superbe… pe vremea nunții mele, erau numai ciurucuri…. În urmărul curent am povestit care-s cele cinci lucruri pe care le-aș schimba la nunta mea. 🙂

E bine să scriu iar la revistă. Mă simt ca peștele în apă. Le mulțumesc celor (mai ales ție, Irina!) care mi-au dat, din nou, ocazia să fac ce iubesc cel mai mult să fac. Sînt, încă o dată, foarte norocoasă.

LE: am uitat sa precizez că scrisul la reviste nu e full time job, e o treabă pe care o fac așa, în timpul meu liber. 🙂

Pin It

37 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *