Bebeluș cu haine curate: deci se poate!

Acum cîteva zile vă povesteam de isprava Bebelușei Blonde, care a făcut scuba diving în înghețată, îmbrăcată fiind în țoale de poză. Și mă plîngeam că n-am avut cum salva situația, căci mașina mea de spălat nu e foarte deșteaptă și nici prea rapidă, deși a fost deeestul de scumpă.

Și pentru că atunci mi-ați spus că vă place mașina de spălat Samsung Eco Bubble, vă mai spun despre ea. Și poate dacă o să o și cîștigați în concursul de pe Fb despre care vă zic mai la final, ne primiți și pe noi să spălăm niște țoale de bebe la voi în baie.

Pentru că întotdeauna printre cele mai diafane haine albe se strecoară cu dușmănie un ciorăpel maro care bejulește fără scrupule toate albiturile, mașina asta Samsung Eco Bubble are program de spălat la temperaturi joase. În felul ăsta economisiți energie (că nu mai consumă mașina curent să încălzească apa) și nici nu mai iese culoarea din rufele ne-albe.

Mai are un program special Stain Away, care promite să scoată 12 dintre cele mai încăpățînate pete (machiaj, ruj, iarbă, vin). Ai auzit, Omu? Că arunci ciorăpel negru în cuva cu rufe albe te iert, dar că nu-ți speli cu Stain Away cămașa pătată de ruj de la colega, asta niciodată! 🙂

Are și ciclu de spălare rapidă de 15 minute. Adicătelea aș fi putut face poze artistice cu o bebelușă îmbrăcată la țol festiv, nu înghesuită în same old same old body-uri de bumbac.

Și încă ceva care mi se pare foarte util și-am tăcut: mașina reține ultimul program folosit (chiar dacă e închisă între timp), ca să te ajute să o pornești rapid fără să o setezi din nou.

Și să nu uitați că puteți să vă înscrieți pînă pe 22 aprilie și în aplicația de Facebook a Samsung, ca să cîștigați mașina de spălat Samsung Eco Bubble (mai întîi dați like paginii, butonul e în dreapta sus, apoi alegeți de-acolo o lege a confortului care vi se potrivește, completați forumularul și țineți pumnii strînși să aveți noroc). Bunica s-a înscris, eu cred că vrea să-mi facă o surpriză de ziua Sofiei! 😀

10 Comments

 1. bre da eu nu vreau masina de spalat. vreau dracie de aia cu abur pentru camasi, care inlocuieste fierul de calcat. exista?

  • Dana eu

   Se gaseste, da trebuie sa o treci pe numele tau la primarie. Sau s-ar putea sa mearga treaba si fara acte, cel putin la inceput.

  • Ioana

   http://www.xataka.com/hogar-digital/lg-styler-un-armario-que-plancha-y-prepara-tu-ropa

   N-am gasit in engleza, dar intelegeti voi. Eu din asta vreau, bagi bluza si iese ca noua, calcata, fara mirosuri de afara sau de tutun (pentru astia ca mine care ne afumam zi de zi…).

   Si pentru ceea ce face Eco Bubble, pe noi nu ne tinea buzunarul cand ne-am mutat, ca tot pe aia o vroiam dar deh… Pana la urma avem tot o Samsung dar la un pret mai mic. Cu programare, cu program de 15 min, spalat cu apa rece, poti sa speli rapid in 12 min si apoi o pui la centrifugat cu 1200rpm… In jumatate de ora ai rufele spalate si uscate. Urmatoarea o sa fie Eco Bubble, cand castigam la loto 🙂

  • wow….eu credeam ca e ceva gen sperietioare de ciori, umfla hainele cu abur si gata….
   dar asta…. pare sf rau de tot.

  • andaz

   m-ai facut sa zambesc 🙂

 2. program special Stain Away care scoate petele de iarba? Asta chiar ca ar fi tare! Micu’ meu si-a dat gata pantalonii: sunt toti verzi in genunchi ! :(( Si asta inca din Februarie, cand era inca zapada pe jos.

 3. Ana Maria

  ha! eu vreu o masina sa le scoata direct calcate! a mea e destul de ok, are programe rapide de 30 sau 15 min si cum are si uscator te salveaza la urgente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *