Iubesc hainele fistichii! (concurs)

Cam de cînd am început să-mi aleg singură hainele (de pe la 15-16 ani), au apărut în viața mea și primele ridicări de sprînceană. Adică la pantalonii ăia scurți chiar e musai să pui ciorapi lungi pînă la genunchi și bocancii cu ținte? Și rochia roz cu flori de ce-o porți peste blugi? Sacou peste pulover și încă o vestă deasupra? Ești sigură? Nu-i cam… hm… oribil?

Bani de haine nu prea am avut (pînă acum niște ani, nu mulți, cînd, ce să vezi, au încetat să mă mai intereseze hainele, cum știe ea soarta să fie ironică, mda), așa că trebuia să adaug unui șifonier mai degrabă gol un dram de inventivitate (ca să nu zic inconștiență vestimentară) ca să nu observe colegii (de liceu, facultate și apoi job) că eu de fapt port cam aceleași chestii. Și uite-așa mi-am format un stil mai degrabă straniu de a mă îmbrăca. Uneori primesc complimente (mai ales cînd port cîte-o fustă lungă și largă care ia rapid ochiul publicului neavizat), alteori sînt întrebată: Dar aia ce e? (despre o rochie mai fistichie, vestă cu volane sau geacă în trei straturi). Cert e că nu-s genul care să se sperie de capete întoarse pe stradă, ba dimpotrivă.

Cînd eram studentă, trecem uneori prin magazinul Hippie Hippie Shake de la Lahovari. Erau acolo niște salopete și rochii ultra ciudate. Le iubeam pe aproape toate. Le probam pe rînd, suspinam și visam la ele pînă primeam bursa. Cînd plăteam căminul și nu mai rămînea mare lucru. Apoi m-am făcut mare și n-am mai avut vreme de Hippie Shake. Acum îmi comand chestii direct de pe internet (oricum toate mi-s mari, așa că etapa cu probatul poate fi sărită fără probleme).

Ei bine, fix acum, Mathilde, unul dintre furnizorul de haine fistichii de la Hippie își deschide magazin și în București. Păi e clar unde mă găsiți de-acum duminica în cele două ore libere din săptămînă. O să probez tot magazinul și cu o salopetă tot plec acasă!

Înainte să dați o fugă în magazin însă (care va fi deschis din 24 aprilie), aruncați un ochi în e-shopul lor și arătați-mi cu un link în comentarii ce vă place cel mai mult de-acolo. Mîine seară la ora 21:00 tragem la sorți dintre autoarele tuturor comentariilor pe cea mai norocoasă, care primește acasă această cămașă (pe măsurile ei) Mathilde, plus posibilitatea de a merge cu mine (sau fără mine, dacă blonda decide să mă țină prizonieră) la evenimentul privat de deschidere a magazinului (petrecerea are loc pe 23 aprilie seara, în București).

La capitolul trivia, Mathilde și-a deschis primul magazin în incinta castelului Bran. How cool is that? Primele lor produse au fost toate cusute manual, din in, lînă și cînepă. Primul atelier magazin a fost deschis în Vama Veche. Dacă v-ați plimbat prin vamă treji, ar trebui să-l știți. Iar din 2006 au magazin și în Centrul Vechi din Brașov.

Deci, ce v-ați cumpăra din magazinul Mathilde.ro?

Pin It

228 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *