Îmi cer scuze de la toți cei care primesc emailuri de la serverul meu deși nu s-au abonat la notificări. Nu spamez, se pare că baza mea de date a fost atacată (mda, n-am idee de ce ar face cineva asta, probabil proverbialul meu noroc).

În inboxul de Prințesa Urbană intră cam 1000 de emailuri pe oră. Multe notificări dubioase, dar și mesaje adevărate de la oameni care mă acuză de spam. Just lovely. Eu nici măcar nu știu prea bine cum se face spamul ăsta, lăsînd la o parte că mă pot gîndi la un milion de alte feluri mai eficiente de a-mi crește traficul, lucruri pe care nu le fac pentru că nu-mi doresc să cresc traficul, sîntem suficient de mulți și de minunați.

Așadar, iertăciune și sper să se remedieze rapid.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

14 comentarii

  1. ce fain a sunat asta, nu am nevoie de trafic, suntem suficient de multi si de minunati <3 vezi…de-astea sunt eu dependenta de blogul tau. te imbratisez cu drag!

  2. Vezi ca am primit si eu zeci de mesaje si daca nu te opresti voi raporta site-ul pe toate RBL-urile ca spam si o sa ma adresez autoritatilor competente

    • Imi pare rau, am dezactivat optiunea de trimitere de email din wordpress, din pacate nu cred ca pot face mai mult, sper sa inceteze. Multumesc pt intelegere.

  3. Vai,dar ce deranjate sunt unele persoane;desi primesc multe alte spam-uri zilnic,cu siguranta.Asta este,se mai intampla.Si eu am primit de la Prinţesa.Ati citit ca nu a fost rău intenţionată si de asemenea scuzele de rigoare.CE le place unora să ameninţe.Bleah…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *