Spam

Îmi cer scuze de la toți cei care primesc emailuri de la serverul meu deși nu s-au abonat la notificări. Nu spamez, se pare că baza mea de date a fost atacată (mda, n-am idee de ce ar face cineva asta, probabil proverbialul meu noroc).

În inboxul de Prințesa Urbană intră cam 1000 de emailuri pe oră. Multe notificări dubioase, dar și mesaje adevărate de la oameni care mă acuză de spam. Just lovely. Eu nici măcar nu știu prea bine cum se face spamul ăsta, lăsînd la o parte că mă pot gîndi la un milion de alte feluri mai eficiente de a-mi crește traficul, lucruri pe care nu le fac pentru că nu-mi doresc să cresc traficul, sîntem suficient de mulți și de minunați.

Așadar, iertăciune și sper să se remedieze rapid.

14 Comments

 1. decat oferte dubioase de la nu stiu ce reduceri la nu stiu ce dubiosenii mai bine spamuri de la tine.

  • Printesa Urbana

   eh, nu toata lumea iti impartaseste opinia. 🙂 din pacate pt mine.

 2. Cred ca am primit vreo 10 mail-uri de la tine! La inceput a fost neglijabil, dar acum incepe sa fie enervant! Incearca sa discuti cu cei la care ai hosting sa te ajute!

  • Printesa Urbana

   I-am anuntat, lucreaza la asta, imi pare rau…

  • Printesa Urbana

   Asa cred si eu, multumesc pentru rabdare.

 3. n.

  vai, credeam ca e un post cu titlu metaforic 🙁

 4. Ella

  ce fain a sunat asta, nu am nevoie de trafic, suntem suficient de multi si de minunati <3 vezi…de-astea sunt eu dependenta de blogul tau. te imbratisez cu drag!

  • Printesa Urbana

   65.

 5. alecu

  Vezi ca am primit si eu zeci de mesaje si daca nu te opresti voi raporta site-ul pe toate RBL-urile ca spam si o sa ma adresez autoritatilor competente

  • Printesa Urbana

   Imi pare rau, am dezactivat optiunea de trimitere de email din wordpress, din pacate nu cred ca pot face mai mult, sper sa inceteze. Multumesc pt intelegere.

 6. Gabriela

  Vai,dar ce deranjate sunt unele persoane;desi primesc multe alte spam-uri zilnic,cu siguranta.Asta este,se mai intampla.Si eu am primit de la Prinţesa.Ati citit ca nu a fost rău intenţionată si de asemenea scuzele de rigoare.CE le place unora să ameninţe.Bleah…

  • alecu

   Problema e ca am primit de zeci de ori acelasi mesaj de asta ma deranjeaza .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *