Ochelari pt măr

Mie îmi plac produsele Apple. Am lucrat multă vreme pe eMac, o dată nu s-a blocat. Iubesc iPhone și iPod. iPad n-am și nici nu cred c-o să am vreodată, între telefon și lapton chiar nu mai e loc de încă un obiect scump de care să am grijă și care nu face nimic din ce nu fac și celelalte.

Iubesc apple din multe motive practice, dar și de asta:

De aici.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4215

19 comentarii

 1. Ioi, eu de cand am iPad nu mai vreau iPhone, sta descarcat saracu’ de saptamani intregi 🙂
  Nu mai vreau laptop, nu mai vreau nimic. :-))

  • e hai ca devine dubios. sa renunti la tel ca sa dai telefoane pe skype de pe tableta. nu? sau asta-i trendul?

  • Daca neamurile au si ele un iPhone, iPad sau Mac, poti folosi FaceTime. Nici eu nu prea mai folosesc laptopul de cind am iPad, pentru filme eventual. Singurul dezavantaj e cind vrei sa faci poze in public, ca esti usor penibil 🙂

  • Mpai de ce sa nu folosesti telefonul, totusi? Ce are iPad si nu are iPhone?

  • De pe iPad poti lucra, poti citi, iar gamerii zic ca la jocuri nu se compara. Evident ca nu am un iPhone, sa am doua chestii aproape identice mi s-ar parea total in plus si mie.

  • Eu pot sa citesc pe ipad mai mult decat pe iPhone. Nu ma refer la beletristica, ci la carti medicale, atlase, pagini mari pe care pot sa fac zoom, tabele. Si sunt salvata de greutatea a mai multor kilograme de hartie. Deci pentru citit clar. Si in rest tot ce face un laptop, sau aproape tot. Mai carabil, de stat in pat lejer sau pe oriunde prin casa. Evident laptopul are functia lui bine definita care nu poate fi contestata. Dar pentru cazurile in care nu este nevoie de el… Plus ca nu am nevoie sa aprind iPadul. E mereu acolo, ma uit la el, nu trebuie sa astept deloc. Si pot verifica rapid mailuri sau altceva. Functia principala cititul, plus exista aplicatii utile si ptr munci…

  • Eu mi-am cumparat Iphone si am fost foarte surprinsa de cat de misto poate sa fie. La 2 luni dupa achizitia astuia am castigat si un Ipad. Iphonul ma daduse gata. Claritate, poze faine, aplicatii multe, scris lizibil pe un ecran atat de mic etc. Asta pana sa imi soseasca Ipadul. De atunci m-am indragostit de tableta cu pricina. Nu ma mai despart de ea. Telefonul ocupa acum locul unuia fix in casa noastra.
   Doua minusuri am gasit la ele – bateria care nu tine destul de mult (asta cred ca e valabil si la alte gadgeturi asemanatoare) si faptul ca nu suporta flash.

  • Iuli, draga, indiferent cat de util iti este iPad-ul sau cat de salvator este se vede din avion ca in viata ta nu ai avut cunostinte despre vreun astfel de dispozitiv. Probabil ca ai avut (ai) in posesie un laptop, un iPhone sau un iPod dar nu stii nimic despre ele. Doar a te gandi ca aproape tot ce face un laptop face si un iPad e o prostie imensa. Daca ti-as spune ca un laptop face cu 99,999999999999999999% mai mult decat isi inchipuie cineva si tot n-ar fi suficient, de asta trebuie sa ma crezi ca tot ce ai ai pentru FITZE, in rest iti sunt aproape inutile. Sunt bune la jocuri si la filme… adica chestiile alea foarte utile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *