Bunicul meu a împlinit alaltăieri 87 de ani. Acum două ore alerga în jurul canapelei noastre și se ascundea după perne, iar Sofia rîdea la el de se prăpădea.

Am vrut să scriu asta aici ca să ea să știe despre seara asta peste mulți ani, cînd poate bunicul n-o să mai poată să alerge.

Atît.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4167

9 comentarii

 1. Dumnezeu sa il tina sanatos si voios cel putin 100 de ani!Si pe voi alaturi de el ca sa va sarbatoriti cu mare drag,iubire si bucurie!!!
  Dumnezeu sa ne bunecuvinteze,sanatate sa ne daruiasca!
  O sarbatoare cat mai frumoasa va doresc si un Paste linistit,plin de implinire si iubire!!!
  Raluca A.

 2. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l tina in putere multi ani de-acum incolo.
  Iar tie, Delfinei, Omului si celor dragi voua va doresc Paste linistit si frumos si sa aveti parte mereu de dragostea si de pretuirea celor de langa voi.

 3. Sa fiti sanatosi cu totii,sa va bucurati unii de altii si sa aveti sarbatori frumoase si linistite,pline de zambet si bucurie!
  La multi ani bunicului,sa va bucurati de el ani buni de-acum incolo,cu acelasi spirit tanar!
  Va imbratisez cu un gand drag si bun!

 4. Peste cativa ani actiunea va fi aceeasi doar ca personajele vor schimba rolurile:cea mica va alerga iar bunicul va rade.
  Sarbatori cu lumina in suflet si armonie in casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *