Despre vîrste și priorități

Azi, eu am:
făcut o strategie editorială la ora 8, mers la o întîlnire la ora 10, mers la o sesiune foto la ora 12, apoi la încă una la ora 1, apoi la încă o întîlnire la ora 2, apoi am mers la birou și la ora 6 am ajuns acasă stoarsă de puteri și de căldură ca o stafidă leșinată. apoi am ieșit cu sofia în parc, ne-am întors i-am făcut baie am hrănit-o ne-am jucat i-am spus o poveste am ținut-o în brațe am pupat-o pe ochi, am spălat vasele, am întins rufele, a mai răspuns la niște mesaje, am mai verificat niște statistici, sînt treaza de 14 ore și n-am stat locului decît cîteva minute să scriu postul ăsta.

Tot azi, ea a:
mîncat dormit alergat pipăit un copac o oră încheiată.

Cine ziceți c-a făcut chestii mai importante dintre noi două?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

13 comentarii

  1. Cel mai tare e ca tu ai facut-o pe Sof. Si ca ea la randul ei te face sa vezi lucrurile astea merslabirousedintefotoetc versus mancatdormitsidragostedecopac asa cum le vezi acum. Hugs si pup pe ciuful blond al lui Sof! P.S.: N-am sa uit ever cum dadea din picioare si chiuia de bucurie cand a venit de-afara si te-a vazut in usa…Priceless! Dodoloata tare dragostea asta:)

  2. tine-o tot asa si in curand nu te vad bine.cica vrem sa fim supermameeroine ca sa ne demonstram chestii si sa ne iertam chestii.ia-o incet,ca mai vrei copii(parca).scris si semnat:o tovarasa care a trecut pe acolo.(si nu i-a fost bine).

    • I-am taiat bretonul de trei ori ca ii intra in ochi. Am incercat sa-i tai si codita ca transpira mult, dar nu ma lasa, asa ca am renuntat. 🙂 Ah, si parul de deasupra urechilor, taiat si ala de 2 ori, creste mai repede ca restul si arata dubios. 😀 In rest, natural styling! 🙂

  3. Sofia e pe locul intai .Tu ai alergat toata ziua si nu stiu daca ti-ai rezolvat toate treburile cele importante ,pe cand ea acercetat cu mare ayentie copacul si numai ea stie ce concluzii a tras.O sa ti le spuna mai tarziu Va pupa bunica,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *