Imprimanta de buzunar LG: yey, încă niște poze cu odrasla!

Vineri seara m-am întîlnit în parcarea primăriei sectorului 1 cu Cristi (căruia îi mulțumesc încă o dată pentru amuzanta experiență, nu cea cu întîlnirea din parcare ci cea cu device-ul cu care mi-a făcut cunoștință la întîlnire), care mi-a pasat spre testare peste weekend o jucărie albă mică din care ies aproape ca prin minune poze mici cu moaca adorabilă a fie-mii, înconjurată spre pupat și morfolit de moacele noastre încercănate, dar dubios de încîntate.

Se cheamă LG Pocket Photo. Am făcut un filmuleț din care reiese procesul simplu prin care imprimanta de buzunar LG Pocket Photo printează în cîteva secunde pozele din telefonul sau pc-ul stăpînului. Nu rupeți în două butoanele de dat volumul la maximum ale calculatoarelor voastre, pe filmuleț nu se aude prea bine nu pentru că vi s-au stricat boxele, ci pentru că (am aflat cu ocazia acestui filmuleț) mi s-a stricat mie microfonul la aiFon. Mi se pare normal, are aproape 2 ani și-a costat 1.200 de lei cu abonament de 30 de euro, nici nu mă așteptam să țină așa mult. La naiba, telefoanele astea scumpe au termen de garanție mai scurt ca roșiile din piața de la Domenii. În fine, despre mini imprimantă să vorbim, după ce vedeți filmul de 1 minut.

Așadar, e mică, puțin mai mare ca iPhone 3G. Cînd decizi că vrei să printezi o poză, faci click pe ea, dai send to bluetooth, confirmi imprimanta (care apare automat prin conexiunea dinte-albastru), dai send și peste 5 secunde auzi o gălăgie discretă din micuța albă. Peste alte 5 secunde din ea începe să iasă fotografia mică, frumos colorată, lucioasă și numai bună de pus în portofel.

Mi-a plăcut, e un soi de Polaroid modern. Acum am făcut poza, peste câteva secunde o am între degete și i-o fac cadou mamei sau bunicei, care pleacă din oraș în două ore și n-am timp să merg la studio de printat poze.

E LG Pocket Photo un device necesar?
Deloc.

E scump? Cam e, costă 700 de lei.

E fun & cute?
Absolut e.

Aș da banii pe el?
Dacă aș lua primă, probabil. Cel mai mult mi-ar plăcea însă să-l primesc. 😀 De cînd mă știu iubesc pozele instant și n-am avut niciodată așa device numai al meu.

So, dacă aveți de mers la vreun botez sau la o zi aniversară de puștiulică simpatic și nu știți ce să luați mîndrilor părinți, iacătă o idee originală. Merge și la nunți, invitații fac instantanee și merg și le printează singuri pe imprimanta asta, apoi le lasă cadou-surpriză mirilor. Sau mirii le fac și le dau cadou invitaților.

A fost fun. Acum am în geanta ticsită cu: scutece, șervețele umede, biscuiți integrali, cana cu apă a Sofiei, gel dezinfectant, tub de făcut baloane, baloane neumflate, mingi mici de cauciuc, portofel, telefon, chei, batic, hanorac, și un album cu poze mici cu noi și cu ea. Pentru că deși Sofia e cu mine mai tot timpul și am telefonul plin cu poze cu ea, plus trei poze în portofel, mai era loc de încă niște poze cu ea, în album mic. Părinții știu ce zic! 😀

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4204

9 comentarii

 1. ah, ce frumos! mi-am dorit întotdeauna un Polaroid, dar asta pare o alternativă foarte bună și practică, mai ales pentru o pasionată de albume foto:D Cred că trece în topul listei mele de dorințe pentru aniversarea viitoare.

 2. Clar, și mie mi-ar plăcea… să-l primesc. Dar cum funcționează? Câte poze se pot printa și cum se alimentează, cu hârtie și tuș?
  E super fain, clar că oricărui părinte – și nu numai – i-ar plăcea. Și e tot la fel de clar că puțini ar da banii pe el, când există alte multe priorități…

  Zi faină!

  • imprimanta asta nu are cerneala in ea, nici sub forma de cartus nici altfel, totul e din hartie, care se cheama ZINK, de la ZERO-INK. e o tehnologie noua, imprimanta doar genereaza caldura iar hartia se impresioneaza in diferite culori:
   http://www.gizmag.com/zero-ink-revolution-pocket-sized-printer/8703/

   “The concept is fairly simple – instead of storing ink or toner in the printer, the Zink paper itself is impregnated with dye crystals that are colorless until treated with heat. The Zink printer is nothing but a thermal transfer engine that stimulates the crystals into the correct colors to produce a full color print”

   Hartia pt poze vine in pliculete de 10 foi, care se pot cumpara de pe ebay sau de la distribuitorii LG.

 3. Gadget-ul perfect petru mine.

  Am mai avut ceva in directia asta. Era o imprimanta Olivetti, pe care o caram cu mine la fiecare targ unde vindeam hainele prietenlor mele. Si bineinteles ca toata lumea cumpara ceva, doar ca sa aiba o poza facuta pe loc 🙂

  Pe asta as cumpara-o, si as….hmmm, nu prea stiu ce as putea incepe cu ea. Voi de ce ati da bani pe ea ?

 4. Eu am ceva similar de la canon, e adevarat este ceva mai mare si functioneaza cu tus nu cu hartie din asta smechera… dar da, este foarte utila si foarte fun, de cand o am mi-am umplut casa de poze. In plus imi este foarte usor sa fac cadouri de ultima clipa. Distractie placuta cu ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *