Let there be pink

Au trecut patru ani. Lucrurile s-au schimbat atît de mult între noi… Mă uit la noi, la cum sîntem acum, îmi amintesc cum eram atunci și mă cuprinde așa un drag de noi, de viață, de lume… E nemaipomenit să fiu iubită de omul pe care-l iubesc, și împreună să iubim necondiționat o omuleață care înainte să ne iubim noi, nu exista niciunde.

Let there be pink. Asta scrie pe verighetele noastre.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4165

Un comentariu

  1. Let there be pink. Și pe mai departe.

    (trebuie să recunosc, cu un pic de tristețe, că mai frumos de atât nu cred că s-ar putea trasmite legătura dintre doi – trei, acum – oameni! să vă fie bine!)

  2. Azi e si aniversarea noastra! Good day 🙂 Va doresc ce ne doresc si noua, multa fericire si iubire, sa va bucurati unul de altul inca 80 de ani

  3. La multi ani! Sunteti frumosi, tineri si norocosi! Sa sarbatoriti si 100 de ani, alaturi de o maaaare familie de copii, nepoti si stranepoti:-)

  4. La multi ani sa fiti iubiti de toti cei din jur.Sa fiti sanatosi toti trei si sa va iubiti ca acum inca muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani?Vapupa bunica pe toti trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *