Tot mai des în ultima vreme se oprește din ce facem împreună (fie că ne jucăm cu bile, ne bălăcim la baie, ne alergăm prin casă sau punem la loc vasele după spălat), mă privește fix cu ochii mari și zice MA-MA. Limpede, clar, mulțumit, mîndru, cu drag și patimă. Clipește de două ori, apoi reia activitatea de parcă momentul ăsta a fost doar în mintea mea. De fapt, poate așa și e.

Și desigur, în multe alte momente, se oprește din ce facem împreună, mă privește fix cu ochii mari și zice TA-TA sau CA-CA.

<3

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

4 comentarii

  1. Sa nu te miri cand va inchega prima propozitie /Daca-ti seamana tie va incepe inainte sa implineasca 2 ani.Prima ta propozitie [fraza] ”Mama, vin la tine da ma papa pocu”. Sa nu te sperii ca va pronunta stalcit unele sunete, iti va fi tare draga s-o auzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *