Înapoi acasă

E luni, ne-am întors, văd pe Facebook că cică a venit și toamna… probabil că vă așteptați să scriu ceva inspirat sau măcar ne-plictisitor azi, că doar ne-am întors din ditamai vacanța la țară, Sofia a crescut, s-a pornit să vorbească, am stat la povești cu Bunica, ne-am jucat toate patru (parcă era o problemă de matematică amuzantă cu trei mame și trei fete, două nepoate, două bunici, o strănepoată etc etc)… dar nu pot să scriu, nu știu cum să scriu și nici nu vreau să încerc. Sînt atît de obosită, bolnavă și aglomerată că nici cocktailul de antibiotic-nurofen-eferalgan-nospa nu mai funcționează. Am nevoie de niște timp, de niște somn (mult somn), aș avea nevoie și de o pauză, dar asta din pacate nu se poate implementa.

Așa că o să mă apuc pur și simplu de lucru și-o să aștept zile mai bune.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

11 comentarii

  1. Imi pare rau Ioana ca n-a iesit asa cum am sperat toate ca o sa fie bine .Eu am dotit din tot sufletul ca o sa pot sa te ajut mai mult ,dar ce puteam sa fac daca Sofia n-o vrut sa adoarma nici cu mine nici cu mama? E prea mult legata de tine si nu se poate desparti nici macar la somn.Regret mult ca nu ti-a priit la mine.Ar fi fost prea frumos ca totul sa fie asa cum ne-am dorit.Dar ce sa faci cand soarta asa a vrut/Lasa, o sa fie bine poate de sarbatori.Va pupa bunica pe nasuc

  2. Printesa, imi amintesti de vizita mea la copiii nostri din strainatate. Acolo anuntase la radio ca-i un virus foarte….virulent ha,ha! si sa ne ferim de el. Eu ma duceam cu nepotica la gradinita si o luam de acolo dupaamiaza, copiii aveau mucisori pana la buze, nepoata mea nu avea, insa eu am luat virusul acela. O luna m-am chinuit , am mers si pe la doctori, ei nu dau tratament pentru viroze, eu ma prapadeam de tuse – apoi am inceput sa ma tratez cu metodele mele de acasa: sirop de nuci, cataplasma cu mustar, ceaiuri etc – de transpiratii, de oboseala, sleita de puteri si doar nu m-am dus acolo sa stau in pat, asa ca faceam treaba ce-o aveam si uite asa, vizita mea, in prima parte a ei, a fost nefasta pentru mine si pentru ai meii. Doar a mica nu s-a resimtit, ea vroia in brate si nu in carucior, la intoarcere. Asa ca, uite, cred ca experienta aia m-a calit, m-a imunizat, am avut o iarna buna dupa intoarcerea de acolo.
    Sper sa te faci bine, sa stii ca odihna contribuie in mare proportie la asta, ai grija. Multa sanatate!

  3. Si eu as vrea o pauza, nu am mai dormit de aproape o sapt, de cand ne-am intors din ”concediu” de la mare cu un virus..o placere.
    Hai sa fim optimiste totusi, nu?o veni si vremuri mai bune, si pauze si somn si un cocktail adevarat:-)
    Spor la treaba,sanatate tuturor!

  4. Si eu m-am intors azi din concediu la mare. Acum zac lata. Drumul a fost de pomina, iar indigestia mea a pus capac. Dar am gasit puterea sa citesc ultimele tale posturi, ca am ramas in urma. Si deja ma simt mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *