Raport de la țară

Aventura noastră rurală continuă. Sînt mai obosită decît am fost vreodată (zilele încep la 5.30 am și se termină nici eu nu știu cînd că sînt așa frîntă seara că nici să mă uit la ceas nu-s în stare). Sofia e mai fericită decît am văzut-o vreodată. Duce apă la găină, dă grăunțe la pui, pupă de la distanță vaci, capre, boboci, cai, udă florile, culege nuci, aleargă după curci, vorbește întruna, inclusiv în somn.

1233318_559109850816104_1003939597_n

Aș vrea să pot scrie ceva interesant sau măcar vag amuzant, dar în capul meu rulează exclusiv fantezii cu somn, liniște, întuneric, oasele mele bătrîne întinse frumos pe orice saltea, naninani. O adorm și aproape mă adorm.

Mă mișc pe pilot automat. Dă-i lapte. Pune-o în sacul de dormit. Spal-o pe dinți. Spal-o bine pe dinți! Fă-i fructele. Spală vasele. Schimb-o. Pune-i pălărie etc etc.

În rarele momente cînd stau cu ochii larg deschiși însă, o văd cît e de ciripitoare și gata, e clar, ăsta e cel mai mișto concediu ever!

Poze cu aventurile Sofiei la țară, știți voi, aici.

Pin It

7 Comments

 • Iulia spune:

  Noh, cand ai timp daca stii vreun truc de convins copilul sa stea la spalat pe dinti, spune-mi-l si mie. Am incercat tot ce mi-a trecut prin minte, inclusiv spalat cu 2 periute (una pentru el, ca sa ma lase in pace, si una pentru mine).

  • Printesa Urbana spune:

   Ah n-am idee, Sofia sta. O tin in brate, stam amindoua pe capacul budei, eu ii zic acum spalam dintii de sus, ea casca gura, eu spal, apoi o las sa mai zica doua vorbe, apoi ii zic scoate limba s-o spalam, mai vorbim, apoi ii zic hai si dintii de jos, casca gura, periez, apoi ii dau periuta s-o mai rontaie nitel si gata.

 • Georgiana spune:

  Cum sa nu fii fericit la tara, departe de Bucurestiul asta atat de nebun cateodata! Sedere frumoasa in continuare 🙂

 • Imaginea asta parca e un generic de film clasic. E ca o metafora:lungul drum in viata incepe cu o pauza in praful drumului. De-aia „vesnicia s-a nascut la sat”, ca la oras ar fi calcat-o masinile!:)) Vacanta placuta!

 • Madalina spune:

  Credeam ca si pentru tine exista acolo o portie de liniste si relaxare…

 • eu spune:

  intruna ,nu intr-una

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *