Fie ca

Sofia se îndreaptă cu buzele țuguiate spre Bunica. Omul soarbe must rece. Pulpa de porc sfîrîie la cuptor. Mama îndeasă zecile de cadouri sub brad. Eu le observ pe toate de undeva de sus, lipită de tavan. Trag pe nas mirosurile amestecate de brad, friptură, brioșe, copil fericit și simt că numai o pernă de dimensiunea unui castel poate fi mai umflată ca sufletul meu.

Vă doresc zile calde cu oamenii voștri, să nu fie nevoie de triferment, să faceți poze și rime, să pupați, să gustați, să mîncați cu mîna, să rîdeți cu ochii, să rupeți în două secunde hîrtia de cadouri, să primiți tot ce v-ați dorit și să fiți recunoscători pentru asta!

Ne vedem de partea cealaltă a Moșului!

19 Comments

 1. Ana (Milano)

  Craciun Fericit draga Printesa tie si minunatei tale familii!

 2. Ma uit la ea cum doarme linistit! Parca, atunci cand ii vad fata, nu mai conteaza nici curatenia pe jumatate facuta, nici mancarea neterminata… conteaza ca in casa miroase a brad si a sarmale si a fericire! Iti doresc sa ai parte macar de jumate din fericirea mea! Sarbatori fericite.

 3. Laura

  Sărbători bune și calde, inside and out! Și multe gânduri bune pentru Noul An!

 4. andreea tudor

  Craciun fericit si tie, Printesa draga!!

 5. Gabriela Ganea

  „Sa radeti cu ochii” … si din tot sufletul, as adauga. Craciun fericit, Printesa si sa fiti cu totii sanatosi si bucurosi.

 6. Olguta

  Ce frumoase sunt sarbatorile! Desi nu inteleg de ce trebuie sa gatim atat de multe feluri de mancare, imi place forfota asta: cu sarmale ce fierb in ceaun pe soba, cu carnatii care asteapta pe culme sa se „zvinte”, cu mirosul de cozonac fierbinte, cu pisicul Energeticus care se alinta pe langa noi…ador Craciunul. Va pup. Sa petreceti frumos.

 7. Daniela Chipirliu

  Sa fie fericire de Craciun, si nu numai, in regat! Sarbatori frumoase!

 8. Ana

  Craciun fericit!! Si Mosul sa va aduca o multime de daruri! Ana.

 9. Alexandra

  Craciun fericit draga mea.

 10. thea

  Sarbatori fericite tuturor! Pentru mine, numai pentru ca m-am intors acasa, sunt fericite! Daca adaug oameni dragi sanatosi, brad, cadouri si o anume efervescenta, ajung la marea fericire 🙂

 11. Iti doresc sa-ti ramana sufletul cat perna aia regala pana la Craciunul viitor!

 12. andaz

  Ca frumos le zici!
  Craciun Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *