Vă invităm să probați protezele noastre de fund

De dimineață am văzut la Simona asta și mi-am adus aminte că și mie mi se întîmplă astfel de prilejuri de fun.

– Bună ziua, vă contactez cu o propunere interesantă din partea magazinului nostru de lentile de contact: vă oferim o pereche de lentile și consumabile, dumneavoastră le purtați și apoi scrieți despre ele un articol pe blog, cu link către magazinul nostru pe aceste cuvinte cheie.
– Mulțumesc, dar eu n-am nevoie de lentile de contact.
– Sînteți sigură? Majoritatea oamenilor au nevoie.
– Sînt destul de sigură.
– Vă putem oferi unele colorate, n-ar fi interesant să aveți ochii verzi?
– Eu AM ochii verzi.
– Deci nu vreți să colaborăm.
– Am putea colabora altfel, respectiv eu scriu un advertorial și dvs. îl plătiți.
– Ah nu, din păcate nu avem buget pentru așa ceva.

Mi-a dat o lacrimă.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

9 comentarii

 1. Cumva o înţeleg pe femeia aia. Când lucram eu însămi în presă, aveam sarcina de a convinge diverşi experţi (nutriţionişti, traineri şamd) să scrie pentru noi articole gratuit. „Nu avem buget să-i plătim, deci e datoria ta să-i convingi să scrie”. Şi ghici cine era vinovat dacă oamenii, pe bună dreptate, nu acceptau?

  • Conteaza enorm abordarea, sint multe ocazii in care omul se lasa convins sa faca pe gratis lucruri care altora le aduc bani. Dar na, nu asa. 🙂

  • Mi-ar plăcea să ştiu cum e posibil. Eu n-am reuşit, adică atunci când s-a întâmplat nu cred că a fost din cauza îndemânării mele, ci pentru că oamenii erau binevoitori. Mă rog, oi fi fost neexperimentată.

 2. hey, eu chiar vroiam sa stiu cum e cu protezele alea :)) Vai vai ce dezinformare se practica pe blogul asta :))
  M-a distrat rau articolul. Sper ca nu sunt multi din astia :))

 3. Interesanta propunere, ce sa zic. Cred ca tipa era cu capul in nori.
  Nu stiu cum a fost la altii, dar eu m-am invatat sa pun corect lentilele de contact in vreo 3 ore, si dupa multe luni, de cand le folosesc, inca mai am probleme sa le iau de pe ochi.
  Nu e chiar de joaca treaba, te poti infecta chiar urat, iar daca o ducea un pic capul, in momentul in care i-ai spus ca nu porti, si ea a vrut sa-ti propuna colorate, trebuia sa i-se aprinda un beculet, care sa ii spuna ca tu nici nu stii sa ti le pui, deci v-a trebui prima data sa te invete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *