8 martie, de ținut minte

Nu scriu în weekend decît la evenimente speciale și tocmai am trăit unul complet irelevant pentru oricine atcineva în afară de mine. Pentru prima prima oară, Sofia m-a apucat așa de cap cu mîinile ei grase și mi-a zis Mama, ubec!

Și nici nu cred că știe că e 8 martie!

Dar eu știu, și le spun te iubesc tuturor prietenelor mele, ei, mamei, bunicei, mătușii, soacrei, cumnatei, am o grămadă de femei nemaipomenite în jur, și ce să vezi, cea pe care o iubesc celmaitare mi-a zis azi că și ea.

Ei uite că am sărbătorit și azi, deși între drumuri la urgențe, tuse, febre, dezastru în casă și frigider complet nud, aș fi zis că nu-i loc de petrecere!

Sănătate și iubire de-asta mărturisită să aveți!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4220

8 comentarii

  1. Sara mi-a zis prima oară ca mă iubeste pe la 3 ani, iar acum, la aproape 5 ani, îmi spune de 50 ori pe zi. Când o dezbrac la înot, când o îmbrac pt. gradi, când mă cheamă sa o sterg la fund, când se joaca, când… 🙂

  2. Dragut ca de ziua mamei ti-a spus ca te iubeste. O sa tineti minte mereu asta 🙂
    Si noi o sa tinem minte ziua asta…fii-miu a racit si el pentru prima data in viata lui….muci si febra la greu…groaznic.
    Insanatosire grabnica si voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *