Explozia de culoare!

Sîmbătă seara am participat, la invitația Dove Invisible Dry, la maratonul colorat organizat în Parcul Tineretului și mi-a plăcut așa mult că aproape am sacrificat camera foto cea nouă a familiei în vîrtejul entuziasmului. Nu m-am dus acolo să alerg, nu era loc printre oamenii aceia tineri și în putere de o doamnă destul de însărcinată care trebuie să facă pauză de odihnă de cinci minute și după ce clipește.

IMG_0723

Am stat o vreme printre alergătorii colorați care trecuseră deja linia de finish și care arătau de parcă făcuseră amor cu un curcubeu.

IMG_0679

IMG_0684

IMG_0693

IMG_0698

IMG_0710

IMG_0712

IMG_0721

IMG_0751

IMG_0752

Erau fericiți, transpirați, lipicioși și nespus de colorați. Se pupau, se îmbrățișau, făceau poze la panoul Dove, urcau selfie-uri colorate pe instagram, muzică (bună) răsuna din boxe, o petrecere foarte faină la soare. Oameni tineri, frumoși, pasionați de mișcare și de culoare, m-am amestecat și eu printre ei, eu toată albă și rotundă, arătam ca un cactus uriaș în cîmpul de maci, dar și ce dacă, am împrumutat și eu din energia lor, ba la un moment dat m-am trezit și împroșcată cu prafuri colorate și mi-a plăcut tare mult, că m-am simțit cumva parte din toată nebunia, chiar dacă n-am putut alerga nici cît să salvez camera foto și obiectivul de prafurile colorate (motiv de divorț aproape, nu vă povestesc ce scandal am avut acasă cînd a văzut omul camera-curcubeu).

IMG_0737

IMG_0747

IMG_0749

Ia să spuneți voi, care e mai mare și mai rotund, mai alb și mai strălucitor, prințesa urbană însărcinată sau sprayul Dove Invisible Dry? De fapt, lăsați, mai bine nu spuneți, că văd și eu.

IMG_0735

Mi s-a părut foarte potrivită prezența lui Dove la acest eveniment ultra colorat, pentru că deodorantele Invisible Dry practic asta fac, protejează culoarea. Indiferent ce porți, hainele tale vor rămîne colorate, fără urme de la anti-perspirant (Dove Invisible Dry e singurul antiperspirant testat pe 100 de culori). În mod normal, nu umblăm pe stradă cu 100 de culori pe față, în urechi și-n nas, dar aici a fost o hiperbolă de culoare, o nebunie, o excepție, și vă spun, adrenalina se simțea în aer, puteai pune mîna pe ea!

Mi-a plăcut! Nu oriunde poți purta ce culoare dorești (chiar și pe toate odată) fără să vezi sprîncene ridicate.

PS: Ok, acum puteți comenta despre dimensiunile mele, promit să nu mă supăr.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4167

6 comentarii

  1. Hehehe cred ca toata lumea pe care o cunosc a participat, toata ziua numai asta am vazut pe FB. Foarte tare!Eu n-am reusit sa ajung ca au apucat-o mucii pe a mea gogoasa….deh, poate data viitoare

  2. Am fost si eu la eveniment, am facut parte din echipa Dove si nu te-am vazut…chiar mi-as fi dorit pentru ca le-am spus tuturor fetelor din echipa ca stiu ca o sa vii si imi doresc sa ne cunoastem!!:( Poate data viitoare!!

  3. Arati foarte bine! Si nu o zic doar ca sa ma aflu in treaba, sau ca sa te fac sa te simti bine…asta e adevarul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *